پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز استاد

دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه در پیامی روز استاد را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه در پیامی 12 اردیبهشت، روز استاد را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

انسان‌هایی که نام خود را در زمره واژه مقدس معلم ثبت کردند، رهروی راه انبیاءاند و به‌سان آنان با زدودن ظلمات جهل و نادانی، زلال ایمان را در لوح جان جاری می‌سازند.
بی‌تردید، تجلیل از معلمان و اساتید، تکریم منزلت رفیع علم و علم‌آموزی است و چه بهانه‌ای نیکوتر از سالروز شهادت استاد فرزانه شهید مرتضی مطهری برای بزرگداشت مرتبه والای معلم تا مقام رفیع معلمین را ارج نهیم و قدردان و سپاسگزار این میراث داران انبیاء الهی و اربابان معرفت باشیم.
ضمن گرامیداشت سالگرد شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و تبریک هفته تجلیل از مقام شامخ و بزرگ معلم، فرصت را مغتنم دانسته از زحمات اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران تقدیر و تشکر می‌نمایم به‌ویژه در دوران پاندمی کرونا که باوجود مشکلات بسیار همچنان به آموزش دانشجویان نخبه کشور پرداخته و در این شرایط به‌ویژه در حوزه بالینی، آموزش دانشجویان را ادامه دادند.
آرزومندم؛ ذات اقدس احدیت شما خوبان را که در مسیر تحقق اهداف متعالی مکتب انسان‌ساز اسلام، از جان‌مایه می‌گذارید در کنف الطاف خاصه‌ی خویش قرار دهد.

دکتر سید فرشاد علامه
معاون درمان دانشگاه