برگزاری جلسه مدیران پرستاری بیمارستان های تحت پوشش با حضور دکتر وسکویی مدیر امور پرستاری دانشگاه در معاونت درمان

نشست مشترک مدیر امور پرستاری با مدیران پرستاری بیمارستان های دولتی تابعه در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.

این جلسه روز سه شنبه 22 خرداد 97 در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد و در آن دکتر وسکویی مدیر امور پرستاری دانشگاه، طالب کارشناس مسئول پرستاری معاونت درمان و مدیران پرستاری بیمارستان های دولتی تابعه حضور داشتند.
دکتر وسکویی در این جلسه در خصوص دوره های آموزشی تخصصی در راستای توانمند سازی کارکنان پرستاری، دوره جدید اعتباربخشی و برنامه عملیاتی حوزه پرستاری سال 97، در مراکز توضیحاتی داد.
توضیح آن که: در این نشست هر یك از مترون ها، گزارشی از برنامه عملیاتی واحد پرستاری مرکز خود را ارائه کردند.

عکس و خبر: باهو

۲۳ خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۰۵