جلسه آموزشی تحلیل ریشه ای خطاهای پزشکی (RCA) برگزار شد

جلسه آموزشی تحلیل ریشه ای خطاهای پزشکی (RCA) با حضور مدیر گروه پزشکی قانونی دانشگاه، برگزار شد

این جلسه روز یکشنبه 29 مردادماه 96 با حضور دکتر شیخ آزادی مدیر گروه پزشکی قانونی دانشگاه، عباس آبادی رئیس گروه ارتقاء کیفیت و مسئولین ایمنی و کارشناسان هماهنگ کننده ایمنی بیمار بیمارستانهای تابعه برگزار گردید.

در این جلسه در ابتدا دکتر شیخ آزادی در خصوص قصور پزشکی و جنبه های قانونی خطاهای پزشکی در بیمارستان ها توضیحات جامعی را ارائه داد.

در ادامه جلسه عباس آبادی در خصوص اهمیت تحلیل ریشه ای خطاهای پزشکی، فرایند اجرای آن و تحلیل با ابزارهای RCA آموزش های لازم را ارائه داد.

سپس تقوی (کارشناس هماهنگ کننده ایمنی مجتمع بیمارستانی امام خمینی ) دو نمونه از تحلیل ریشه ای خطاها که در بیمارستان انجام شده بود را گزارش داد و در پایان نیز جلسه پرسش و پاسخ جهت حاضرین برگزار شد.

۳۰ مرداد ۱۳۹۶ ۰۸:۴۳
تعداد کلیک: ۱,۲۱۳