دکتر شهریار نفیسی عضو هیئت رئیسه دانشگاه، از بیمارستان یاس بازدید کرد

دکتر شهریار نفیسی رییس دانشکده پزشکی و عضو هیئت‌رئیسه دانشگاه به‌صورت سرزده از بیمارستان یاس بازدید کرد.

رییس دانشکده پزشکی و عضو هیئت‌رئیسه دانشگاه و دکتر علی گنجعلی خان پزشک مقیم ستاد هدایت با همراهی حمیرا قاضی سرپرستار بیمارستان، شبانگاه روز سه‌شنبه 24 مرداد 96 به‌صورت سرزده از اورژانس و برخی از بخش‌های بیمارستان یاس بازدید کردند.

دکتر نفیسی ضمن بازدید از اورژانس و لیبر بیمارستان و گفت‌وگو با کادر درمانی و بیماران و بررسی تعدادی از پرونده‌های بیماران در جریان چگونگی خدمت‌رسانی به بیماران قرار گرفت و نکاتی را به‌منظور افزایش کیفی خدمات متذکر شد.

دکتر نفیسی ضمن ابراز رضایت از کیفیت ارایه خدمات درمانی در بیمارستان یاس، آرامش حاکم بر فضای بیمارستان و رضایتمندی بیماران از برخورد کادر درمانی را از نکات مثبت این بیمارستان دانست.

وی در حاشیه این بازدید گفت: یکی از مشکلاتی که عمدتاً در بیمارستان‌های تک تخصصی ازجمله بیمارستان یاس وجود دارد در دسترس نبودن بعضی از تخصص ها در رشته های مرتبط در ساعات عصر وشب و دیگر مشکل این بیمارستان استفاده از اینترن زنان در امور غیر آموزشی مربوط به بخش‌های دیگر است که باعث می‌شود آموزش اینترن ها تحت شعاع قرار گیرد. بعضی از این مشکلات با بازسازی ساختمان قدیمی و توسعه فضاهای درمانی و جذب کادر تخصصی مورد نیاز اصلاح خواهد شد.

۲۵ مرداد ۱۳۹۶ ۱۵:۰۹
تعداد کلیک: ۱,۱۴۹