نشست مشترک با اعضای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درخصوص بررسی علل مرگ مادر باردار

نشست مشترک مرگ مادر باردار با حضور رئیس گروه مادر، نوزاد و مامایی و مدیرنظارت و اعتباربخشی در معاونت درمان برگزار شد

این جلسه روز چهارشنبه 11 مرداد ماه 96 با حضور رئیس گروه مادر، نوزاد و مامایی، مدیر نظارت و اعتباربخشی و مدیر گروه بیهوشی بیمارستان دکتر شریعتی، کارشناس مادران ستاد معاونت درمان دانشگاه شهید بهشتی و پرسنل دخیل در درمان متوفی در بیمارستان پاسارگاد و کارشناسان گروه مامایی معاونت درمان برگزار شد.

ابتدا دکتر تهرانیان رییس گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه هدف از برگزاری این نشست را بررسی جمعی فرآیندهای درمانی متوفی در بیمارستان های مختلف تحت پوشش هر سه دانشگاه استان تهران و اصلاح امور مربوطه به منظور جلوگیری از وقوع مرگ های قابل اجتناب مشابه قلمداد کرد.

سپس دکتر عباسی مدیر نظارت و اعتباربخشی گفت: متاسفانه گاها در برخی از موارد مرگ مادر تمامی اقدامات منطقی برای کمک به مادر باردار پرخطر انجام میشود ولی متأسفانه به دلیل عدم مراجعه به موقع یا ترخیص بیمارستان با رضایت شخصی، تلاش همکاران بی نتیجه می ماند.

دکتر موافق مدیر گروه بیهوشی بیمارستان دکتر شریعتی: جابجایی بیمار در چند بیمارستان با رضایت شخصی و عدم برقراری رابطه صحیح بین بیمار و پزشک معالج می تواند سبب اختلال و تاخیر در روند تشخیص و درمان شود. در ادامه پزشکان معالج بیمار توضیحات لازم در خصوص روند درمانی بیمار و اقدامات انجام شده بیان نمودند. در پایان مقرر شد فرم ترخیص با رضایت شخصی توسط معاونت درمان تدوین و به بیمارستان های تحت پوشش ابلاغ گردد.

۱۱ مرداد ۱۳۹۶ ۱۴:۴۲