بازدید سرزده دو عضو هیئت‌رئیسه دانشگاه از بیمارستان امام

دکتر شریعتى، معاون بهداشت و دکتر یونسیان، معاون پژوهشی به همراه مدیر امور پرستارى دانشگاه از اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) به صورت سرزده بازدید کردند. دکتر شریعتى، معاون بهداشت، دکتر یونسیان، معاون پژوهشی دانشگاه و دکتر وسکویى مدیر امور پرستارى روز چهارشنبه چهارم مرداد 96 با همراهی دکتر گنجعلى و فعلى مقدم سوپروایزر بیمارستان به مدت ٩٠دقیقه از اورژانس بیمارستان بازدید کردند و از نزدیک در جریان نحوه خدمت‌رسانی به بیماران قرار گرفتند.
معاون بهداشت دانشگاه، در خصوص این بازدید گفت: بیمارستان امام خمینى (ره) یکى از بیمارستان‌های پرکار دانشگاه است که حجم زیاد درمان نه‌تنها در استان تهران بلکه استان‌های همجوار را تحمل می‌کند، به‌گونه‌ای که حدود ٤٠درصد از بیمارانى که در اورژانس هستند بیماران غیر تهرانى هستند و ضرورتى براى حضور در بیمارستان تهران را نداشتند و باعث ازدحام در اورژانس و بیمارستان می‌شود و رفع این مشکل نیازمند سیاست‌گذاری کلى در سطح کشور است.
معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: آنچه مشخص است تلاش دلسوزانه همکاران در بیمارستان است که با توجه به محدودیت امکانات، بیشترین خدمات ممکن توسط کارکنان ارائه می‌شود که قابل‌ستایش است و آنچه به‌عنوان مشکل وجود دارد با اصلاح فرآیندها قابل‌رفع خواهد بود.
وى در پایان به بدهى بیمه‌ها به دانشگاه اشاره کرد و افزود: باوجود طلب‌های میلیاردى بیمارستان از بیمه‌ها ارائه خدمات به بیمه‌شدگان همچنان ادامه دارد که امیدوارم با پرداخت مطالبات بیمارستان‌ها مشکلات موجود برطرف شود.
دکتر یونسیان هم گفت: در بازدید امشب تعداد بیماران اورژانس به‌خصوص در تریاژ به نسبت دفعات قبل بسیار کمتر بود که نشان می‌داد در این قسمت برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته که جاى تقدیر دارد، ولى داخل اورژانس همچنان ازدحام بیماران زیاد بود و این نشان می‌دهد که در قسمت خروجى همچنان مشکلاتى وجود دارد.
وى ادامه داد: در بین بیماران نارضایتى جدى وجود نداشت، دو نکته مشاهده شد که بهتر است در آینده در خصوص این موارد دقت بیشترى صورت گیرد، نکته اول اینکه حمل بیمار توسط همراه صورت می‌گرفت که می‌تواند دلایل متعددى داشته باشد و نکته دوم در خصوص بیمارانى است که درصد هوشیارى بالایى ندارند و خواب هستند باید مراقبت بیشترى صورت گیرد زیرا احتمال سقوط از تخت این‌گونه از بیماران زیاد است و این بیماران باید به‌طور ویژه‌ای توسط پرستاران و یا همراه بیمار مراقبت شوند.
در این بازدید وسکویى مدیر امور پرستارى دانشگاه، پرونده بیماران را به‌صورت تصادفی موردبررسی قرار داد و با بیماران در خصوص مشکلاتشان گفتگو کرد.
در پایان اعضاى هیئت‌رئیسه از بوفه و رستوران بیمارستان بازدید کردند و وضعیت بهداشت آن را موردبررسی قرار دادند.
۷ مرداد ۱۳۹۶ ۰۹:۰۶