دومین جلسه team work باهدف تقویت کار تیمی برگزار شد

دومین جلسه team work با حضور دکتر علی پور معاون درمان و جمعی از مدیران و کارشناسان معاونت برگزار شد.

این جلسه باهدف تقویت کار تیمی دوشنبه 25 بهمن 95 در سالن کنفرانس معاونت درمان برگزار شد.

دکتر علی پور معاون درمان، هدف از تشکیل جلسه را تقویت کار تیمی و آشنایی کارکنان باکار تیمی دانست و افزود با توجه به رأی‌گیری که در جلسه اول از حاضران صورت گرفت و استقبال و علاقه‌مندی آنان، نسبت به تشکیل دومین جلسه و ادامه بحث جلسه اول اقدام شد.

دکتر فرید ابوالحسنی به‌عنوان مدرس کارگاه تیمی ضمن اشاره به مباحث جلسه قبل به‌ضرورت تشکیل تیم اشاره کرد و به تدریس مباحثی ازجمله ساختار گروه، عوامل ایجادکننده ساختار گروه، ابعاد شکل‌گیری ساختار گروه، سبک‌های رهبری و روش‌های کارگروهی پرداخت.

ایشان عوامل ایجادکننده ساختار گروه را عوامل محیطی، ضرورت کارآمدی در تولید محصول و نیل هدف، تفاوت افراد ازنظر انگیزه و توانایی و تمایل برای دست‌یابی به شرایط قابل پیش‌بینی، دانست.

دکتر ابوالحسنی در ارتباط با تکنیک‌های کار گروهی به بارش افکار، رأی‌گیری چندمرحله‌ای، فن گروه اسمی و نمودار همبستگی اشاره کرد و موقعیت، قدرت، علاقه و رهبری را از ابعاد شکل‌گیری ساختار گروه برشمرد.

حاضران در جلسه در خصوص مباحث مطرح‌شده بحث و تبادل‌نظر کردند و در پایان با طرح موضوعی قرار شد گروهی در شبکه اجتماعی تلگرام تشکیل شود و در خصوص موضوع مطرح‌شده بحث و تبادل‌نظر شود.

۲۵ بهمن ۱۳۹۵ ۱۳:۵۰