برگزاری هفتمین جلسه کارگاه آموزشی بومی سازی راهنماهای بالینی مبتنی بر شواهد

کارگاه آموزش بومی سازی راهنماهای بالینی با حضور نمایندگان گروه‌های آموزشی جراحی مغز و اعصاب، ارتوپدی، نورولوژی، رادیولوژی و با تدریس متخصصین پزشکی اجتماعی از مرکز تحقیق و توسعه سیاست های دانشگاه، در معاونت درمان برگزار شد.

در این جلسه که روز شنبه 16 بهمن ماه برگزار شد، دکتر کریمی جراح مغز و اعصاب ابیمارستان سینا، سوالات پژوهشی و سناریو های مرتبط با tinnitus را ارائه کرد و همکاران از گروه های نورولوژی، رادیولوژی و ارتوپدی نظرات خود را در رابطه با سناریو های مطرح شده بیان کردند.

در ادامه دکتر حبیبی جراح مغز و اعصاب از مرکز طبی کودکان به ارائه مبحث Development Delay  پرداختن که مورد بحث و تبادل نظر همکاران قرار گرفت.

در انتها Incentive  های ممکن برای همکاری در بومی سازی گایدلاین های بالینی مطرح شد.

۲۰ بهمن ۱۳۹۵ ۱۵:۴۲