کارگاه یک‌روزه تعهد حرفه ای ویژه پرستاران در معاونت درمان برگزار شد

کارگاه یک‌روزه ارتقای تعهد حرفه‌ای پرستاران با حضور دکتر شهرام صمدی عضو هیئت‌علمی دانشگاه، دکتر زهرا شاهواری کارشناس دفتر برنامه‌ریزی و راهنمای رفتار حرفه‌ای، برگزار شد.

کارگاه یک‌روزه ارتقای تعهد حرفه‌ای پرستاران با حضور دکتر شهرام صمدی عضو هیئت‌علمی دانشگاه، دکتر زهرا شاهواری کارشناس دفتر برنامه‌ریزی و راهنمای رفتار حرفه‌ای، اساتید دفتر برنامه‌ریزی و راهنمای رفتار حرفه‌ای دانشگاه و چندی از سوپروایزران و سرپرستاران و پرستاران مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران روز چهارشنبه 20 بهمن‌ماه به مدت 7 ساعت در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.

در این جلسه شش گروه از پرستاران مفاهیم تعهد حرفه‌ای (تعالی، نوع‌دوستی، شرافت و درستکاری، احترام، وظیفه‌شناسی، عدالت) را ارائه کردند و ابهامات و سوالات در ارتباط با این مفاهیم با حضور اساتید اخلاق حرفه‌ای توضیح و شرح داده شد.

سایر شرکت‌کنندگان در ارتباط با مفاهیم ذکرشده اخلاق حرفه‌ای نظرات خود را ارائه کردند و تعامل گروهی مثبتی در جلسه برقرار بود.

در پایان جلسه برگه‌های نظرسنجی در ارتباط با نحوه ارائه سخنرانان توسط شرکت‌کنندگان تکمیل شد.

۲۰ بهمن ۱۳۹۵ ۱۴:۴۱