نشست مشترک ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت دانشگاه و روسای بیمارستان‌ها برگزار شد

نشست مشترک ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت دانشگاه و روسای بیمارستان‌ها با حضور دکتر علی جعفریان، رییس دانشگاه، اعضای ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت دانشگاه و روسای بیمارستان‌های تابعه برگزار شد.

نشست مشترک ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت دانشگاه و روسای بیمارستان‌ها دوشنبه 18 بهمن 95 با حضور دکتر علی جعفریان، رییس دانشگاه، اعضای ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت دانشگاه و روسای بیمارستان‌های تابعه در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

دراین نشست دکتر علی پور معاون درمان دانشگاه، از حضور و همکاری روسای بیمارستان‌ها در جشنواره ناب (نشان اخلاق برتر) تشکر کرد و در این خصوص به روسای بیمارستان‌ها پیشنهاد داد که از افرادی که در صحت انجام کار، ارزیابی و امتیازدهی همکاری کردند تقدیر صورت گیرد. وی افزود: هدف از جشنواره فقط انتخاب پرستار ناب نیست و امیدواریم در آینده انتخاب ناب را در سایر گروه‌ها داشته باشیم.

با توجه به آغاز دوره سوم اعتباربخشی دکتر عباسی، مدیر نظارت و اعتباربخشی نکاتی را درباره نقش تیم مدیریتی بیمارستان در اعتباربخشی عنوان کرد و افزود: در این دوره تیمی متشکل از ارزیابان مدیریتی و بالینی، نماینده دانشگاه و نماینده بیمه‌های پایه در دوره‌های سه‌روزه به ارزیابی بیمارستان‌ها می‌پردازند.

دکتر عباسی اضافه کرد: امسال برخلاف سنوات گذشته نیاز به مستندسازی نیست و تنها 16 روش اجرایی را به‌صورت بارگذاری قبل از حضور ارزیاب در سایت قرار می‌گیرد.

وی به‌اضافه شدن بخش خودارزیابی در این دوره اشاره کرد و دراین‌باره گفت: در این قسمت بیمارستان اعلام می‌نماید که چه محورهایی غیرقابل ارزیابی هست و در صورت تأئید معاونت درمان آن محورها از ارزیابی حذف خواهد شد.

مدیر نظارت و اعتباربخشی یادآور شد: با توجه به اینکه در این دوره به پاسخگویی ریاست و تیم اجرایی بیمارستان‌ها در روز ارزیابی توجه شده بهتر است روسای بیمارستان‌ها در روز ارزیابی در بیمارستان حضورداشته باشند.

سپس دکتر میرزازاده از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه در خصوص مشاهده آموزش همتایان توضیح داد و ارتقای توانمندی تدریس اعضای هیئت‌علمی به دنبال دریافت بازخورد، آگاهی از نقاط قوت و ضعف تدریس از دیدگاه همکاران و فرصتی برای استفاده از تجربیات سایر اعضای هیئت‌علمی در خصوص شیوه‌های آموزش را از اهداف این برنامه دانست.

وی این برنامه را بخشی از نظام جامع توانمندسازی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه دانست و اشاره کرد صدور گواهی‌نامه و امتیازدهی از ویژگی‌های این برنامه است.

در ادامه دکتر توکلی معاون توسعه دانشگاه، گزارشی از اطلاعات هزینه و تراز مالی بیمارستان‌ها ارائه داد.

وی در این گزارش به توافقاتی که میان بیمه و دریافت مطالبات بیمه‌ای صورت گرفته اشاره کرد.

در پایان دکتر جعفریان تأکید کرد: با توجه به تأخیرهای غیرمتعارف سازمان‌های بیمه‌گر در پرداخت مطالبات بیمارستان‌ها، لازم است روسای بیمارستان‌ها، کارکنان و پزشکان خود را کاملاً توجیه نمایند تا از ایجاد حاشیه پرهیز شود. در این جلسه با پخش کلیپی با عنوان «من خود را معرفی می‌کنم» به معرفی کادر درمانی به بیماران تأکید شد.

۱۹ بهمن ۱۳۹۵ ۰۸:۴۸