دومین جشنواره ناب همزمان با روز پرستار برگزار شد

دومین جشنواره ناب با حضور دکتر جعفریان رئیس دانشگاه، دکتر علیپور معاون درمان، دکتر چراغی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه، وسکویی مدیر دفتر پرستاری دانشگاه و جمعی از معاونان و مدیران و پرستاران دانشگاه برگزار شد

دومین جشنواره ناب بعدازظهر شنبه 16 بهمن 95 در بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد، خورشید وسکویی مدیر دفتر پرستاری دانشگاه، گفت: جشنواره ناب را برای دومین بار و جشن روز پرستار را برای چندمین سال متوالی برگزار می‌کنیم و تقارن این روز را با ایام دهه فجر گرامی می‌داریم.

وی افزود: خوشحالم که امسال نیز پذیرای الگوی پرستاری در قالب پرستار ناب هستیم تا نشان دهیم که پرستاران افراد خوش‌اخلاقی هستند.

وسکویی:  بحث تعهد حرفه‌ای و اخلاق را از مهم‌ترین دیدگاه‌های دانشگاه در برنامه 4 ساله دانست و گفت: همه ما کم‌وبیش مهارت‌های لازم مربوط به خدمت خود را آموخته و انجام می‌دهیم اما توجه به حرمت بیماران به‌عنوان افراد دردمندی که به ما پناه می‌آورند یک ضرورت است که باید موردتوجه قرار گیرد.

وی در پایان، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع پرستاران ناب خاطرنشان کرد: از شما پرستاران عزیز تشکر می‌کنم که ثابت کردید در شرایطی که همه‌چیز وفق مرادتان نیست از خدمت به مردم کوتاهی نمی‌کنید. امیدوارم در جلب رضایت خداوند متعال درراهی که قدم برمی‌دارید، پیروز و سربلند باشید.

در ادامه دکتر علی پور معاون درمان دانشگاه، نیز با تبریک روز پرستار به 5 معیار انتخاب پرستار ناب اشاره کرد و گفت: پرستاران ناب بر اساس ارزیابی خود، بیماران، سرپرستاران، همتایان و همکاران زیرمجموعه خود انتخاب‌شده‌اند.

وی گفت: برگزیدگان از مشاغل و رده‌های مختلف سوپروایزر و کارشناس پرستاری، کاردان و کارشناس اتاق عمل، کاردان و کارشناس هوشبری، کاردان و کارشناس مامایی، بهیار و کمک بهیار انتخاب شدند. این در حالی است که اگر 80 درصد از پرسنل گروه هدف در هر بخش برگزیده شوند، سرپرستار آن بخش تحت عنوان سرپرستار ناب برگزیده خواهد شد و اگر 80 درصد از افراد گروه پرستاری در یک بیمارستان ناب شوند، مترون آن بیمارستان به‌عنوان مترون برگزیده معرفی می‌شود.

دکتر علی پور تصریح کرد: 260 پرستار به دفتر پرستاری معاونت درمان دانشگاه معرفی شدند که با توجه به امتیازات، 145 نفر به‌عنوان ناب برگزیده شدند البته هر بیمارستانی که دقت بیشتری در معرفی افراد به خرج داده بود تعداد پرستاران ناب نهایی نزدیک‌تر به تعداد معرفی‌شده اولیه بود.

معاون درمان دانشگاه، بابیان اینکه، امسال تعداد پرستاران ناب در دانشگاه رشد چشمگیری داشته، گفت: در جشنواره نخست 1.75درصد و امسال 3.04 درصد پرستاران به‌عنوان ناب شناخته شدند که این حاکی از رشد بسیار خوب بیمارستان‌ها در ایجاد انگیزه در این افراد بوده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با تلاش و همدلی شما پرستاران عزیز تعداد ناب‌ها در سال‌های آتی فراتر از هزار رود و موجبات ارتقای بیشتر خدمات سلامت در کشور فراهم شود.

در بخشی پایانی این مراسم، دکتر جعفریان رییس دانشگاه، گفت:  پرستاری تنها رشته‌ای است که در دانشگاه هیچ محدودیتی در استخدام آن اعمال نشده، وی خاطرنشان کرد: شاید در برخی مواردی محدودیت‌هایی اعمال‌شده که آن‌هم به دلیل تأمین منابع مالی در پرداخت حقوق و مزایا بوده ولی امید داریم با وصول مطالبات دانشگاه از بیمه‌ها این محدودیت‌ها برطرف شود.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه، در سازمان‌های دولتی پرداخت‌ها باید از طریق دولت انجام گیرد، تصریح کرد: این در حالی است که پرداخت یک‌سوم کارکنان دانشگاه از محل منابع اختصاصی دانشگاه صورت می‌گیرد هرچند که این‌گونه پرداخت‌ها موجب نقصان در منابع دانشگاه شده ولی تا امروز خللی در پرداخت حقوق و مزایای پرسنل دانشگاه ایجاد نشده است.

وی تصریح کرد: با معرفی خود به بیمار و رعایت پوشش حرفه‌ای هم به بیمار احترام می‌گذاریم و هم حریم همکاران را حفظ می‌کنیم و البته در بحث پوشش حرفه‌ای و تکریم بیمار پرستاران ما از دیگر پرسنل پیشی گرفته‌اند.

دکتر جعفریان در پایان گفت: امیدوارم طرح انتخاب پرستار ناب و محصول اولیه آن، بتواند آغاز خوبی برای قرارگیری در مسیری باشد که بتوانیم در آن، اهمیت اخلاق حرفه‌ای را به یکدیگر یادآوری کنیم و همکارانی که در این دوره به‌عنوان پرستار ناب انتخاب‌شده‌اند، در همه شئون زندگی ناب باشند.

در این جشنواره دکتر چراغی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه، جت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده نماینده ولی‌فقیه در دانشگاه سخنرانی کردند.

در پایان این مراسم لوح سپاس و نشان اخلاق برتر به 145 پرستار برگزیده طرح ناب اعطا شد. پس‌ازآن، برگزیدگان به همراه رییس دانشگاه، معاون درمان، مسئول نهاد نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه، مدیر دفتر پرستاری دانشگاه، روسای تعدادی از بیمارستان‌ها و جمعی از مترون ها و سرپرستاران عکس دسته‌جمعی انداختند.

۱۷ بهمن ۱۳۹۵ ۱۳:۵۸