بازدید شبانه و سرزده دو عضو هیئت‌رئیسه دانشگاه از بیمارستان سینا

دکتر محمد شریعتی، معاون بهداشت و دکتر مسعود یونسیان، معاون تحقیقات و فن‌آوری دانشگاه به همراه دکتر شباب، مدیر درمان معاونت درمان به‌صورت سرزده از بیمارستان سینا بازدید کردند.

بازدید از بخش اورژانس بیمارستان با همراهى بخشنده بند سوپروایزر، مرسلی سوپروایزر بالینی و مروتی مدیر کشیک از ساعت 21 روز دوشنبه 11 بهمن ٩٥ آغاز شد و به مدت ٩٠دقیقه به طول انجامید.
دکتر شریعتی، در خصوص این بازدید گفت: بیمارستان سینا یکی از مهم‌ترین و معتبرترین بیمارستان‌ها در خصوص تروما است که برخلاف سایر بیمارستان‌ها و با توجه به امکانات آن، تراکم بیماران اورژانس بالا نبود و بیماران متناسب با تعداد تخت بودند.
وی اعزام یا مراجعه بیماران شهرستانی که می‌توانند در شهر خود درمان شوند را از مشکلات اورژانس دانست و اضافه کرد: روند ترخیص بیماران در اورژانس به‌کندی صورت می‌گیرد که در این خصوص به همکاران تذکرات لازم داده شد.
معاون بهداشت دانشگاه، استفاده حداقلی از امکانات و دسترسی نامناسب به دلیل آماده‌سازی ساختمان اصلی اورژانس را از دیگر مشکلات اورژانس دانست و گفت: امیدواریم آماده‌سازی اورژانس به‌زودی به اتمام برسد و هرچه سریع‌تر مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
دکتر شریعتی افزود: در این بازدیدها از نزدیک با مشکلات کادر درمانی، کارکنان و بیماران آشنا می‌شویم و در انتقال آن به هیئت‌رئیسه و رفع مشکلات تلاش خواهیم کرد.
در ادامه دکتر یونسیان، به دسترسی نامناسب اورژانس در این بیمارستان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر اورژانس این بیمارستان در دورترین نقطه قرارگرفته و برای بیمارانی که در شرایط اضطرار وارد بیمارستان می‌شوند دسترسی مناسبی نیست و اطلاع‌رسانی در ارتباط با محل اورژانس به‌خوبی صورت نگرفته که بهتر است تا آماده شدن ساختمان اصلی اورژانس با نصب تابلوهایی محل اورژانس به‌درستی اطلاع‌رسانی شود.
وی استفاده نکردن بهینه از امکانات اتاق حاد و معرفی نشدن مناسب پزشک و پرستار به بیمار اشاره و تأکید کرد که در این خصوص باید بیشتر مدیریت شود.
در پایان اعضای هیئت رئیسه ضمن گفت‌وگو با کادر پرستارى، بیماران و همراهان بیماران و بررسى رندوم پرونده‌ها در جریان چگونگى خدمت‌رسانی به بیماران قرار گرفتند.
خبر و عکس: نسیم اخگر

۱۳ بهمن ۱۳۹۵ ۰۹:۴۰