بازدید سرزده معاون درمان دانشگاه از بیمارستان جامع بانوان آرش

دکتر علی پور، معاون درمان دانشگاه به‌صورت سرزده از اورژانس و بخش‌های مختلف بیمارستان آرش بازدید کرد و از نزدیک در جریان نحوه خدمت‌رسانی به بیماران قرار گرفت.

دکتر صدف علی ‏پور، به همراه دکتر عباسی، مدیر نظارت و اعتباربخشی، شامگاه چهارشنبه 15 دی 95 با همراهی شکوهی، مترون بیمارستان، از اورژانس، اتاق CPR، ICU،NICU نوزادان، بلوک زایمان، بخش‌های بستری و اتاق عمل در حال تعمیر بازدید کرد و ضمن گفتگو با کادر درمانی و تعدادی از بیماران در جریان روند پذیرش و خدمت‌رسانی کادر درمان قرار گرفت.

دکتر علی‏ پور، با اشاره به بازدید صورت گرفته از بیمارستان آرش اظهار داشت: در بخش اورژانس تریاژ خوب انجام‌شده و بیماران رضایت کامل داشتند و مستندسازی و پرونده‌ها قابل قبول بود.

وی ادامه داد: در بخش ICU شاهد تخت‌های خالی بودیم که با توجه به کمبود تخت در سطح کشور انتظار می‌رود از این تخت‌ها استفاده بهینه شود که لازم است برنامه‌ریزی مناسبی در سطح دانشگاه یا در سطح بیمارستان در این خصوص صورت گیرد.

معاون درمان دانشگاه افزود: در بخش نوزادان NICU تمام تخت‌ها اشغال بود و حتی تعداد بیماران بیش از تخت‌ها بود و والدین بر بالین فرزندانشان حاضر بودند، وی اضافه کرد: در این بخش مستندسازی پرستاران قابل‌قبول بود اما در ارتباط با مستندسازی پزشکان انتظار می‌رود در ثبت جزئیات شرح‌حال زمان ویزیت و زمان انجام کار دقت بیشتری صورت گیرد.

وی در پایان به رضایت کامل بیماران در بخش‌های مختلف اشاره کرد و عملکرد سایر بخش‌ها را رضایت‌بخش اعلام کرد.

در ادامه دکتر عباسی، گفت: در این بازدید ضمن اعلام «خسته نباشید و خدا قوت» به همکاران، شاهد سیر صعودی و شرایط خیلی بهتر این بیمارستان نسبت به بازدیدهای قبلی بودیم. وی اضافه کرد: به دلیل ساخت‌وسازهایی که در حال انجام است ازنظر فیزیکی بسیاری از بخش‌ها جابه‌جا شدند که البته این جابه‌جایی به‌خوبی مدیریت شده ولی امیدواریم این ساخت‌وسازها با سرعت بیشتری صورت گیرد.

مدیر نظارت و اعتباربخشی ادامه داد: رضایتمندی کارکنان تا حدودی قابل قبول بود و به تعهد حرفه‌ای در همکاران درمانی توجه شده اما انتظار می‌رود در خصوص معرفی به بیمار در گروه پزشکی و مسائل مرتبط به تعهد حرفه‌ای در کادر غیر درمانی توجه بیشتری صورت گیرد.

دکتر عباسی، خدمات بیمارستان جامع بانوان آرش را به‌عنوان تنها بیمارستان جامع زنان در منطقه شرق تهران رضایتمند دانست و از تلاش ریاست، مدیریت و کادر درمانی بیمارستان تقدیر کرد.

۱۸ دی ۱۳۹۵ ۰۹:۲۶