گرامیداشت بسیج ملی تغذیه در معاونت درمان

آیا میدانید : نتایج دومین بررسی ملی وضعیت ریزمغذیها در 11 اقلیم کشور در سال 1391 ، حاکی از شیوع بالای کمبود ویتامین "د" در بزرگسالان می باشد. به نحوی که بیش از نیمی از زنان کشور با کمبود ویتامین "د" مواجه اند و در مردان بزرگسال نیز شیوع کمبود ویتامین"د" قابل توجه است.

آیا می دانید: این ویتامین علاوه بر نقشی که در جذب کلسیم، حفظ سلامت استخوانها و پیشگیری از پوکی استخوان دارد، در پیشگیری از بسیاری از بیماریهای غیرواگیر از جمله دیابت نوع 2 ، بیماریهای خودایمنی مثل بیماری مولتیپل اسکلروز(  MS) و انواع سرطان نیز موثر است.

آیا می دانید: کلیه زنان و مردان 59 - 30 ساله باید ماهیانه یک دوز مکمل خوراکی ویتامین "د" حاوی 50000 واحد ویتامین )مگادوز(، جهت پیشگیری از کمبود ویتامین "د" مصرف نماید.

آیا می دانید: با توجه به شیوع بالای کمبود ویتامین "د" در جامعه، قبل از ارائه مگادوز با دوزپیشگیری )ماهی یک عدد مکمل 50000 واحدی(، لزومی به اندازه گیری سطح سرمی ویتامین "د" نیست.

.

۱۵ دی ۱۳۹۵ ۱۴:۱۱