برگزاری دوره آموزشی اعتباربخشی حوزه تجهیزات پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران

دوره یک روزه آموزش اعتباربخشی حوزه تجهیزات پزشکی برای مسئولین اعتباربخشی تجهیزات پزشکی بیمارستان‏ های دانشگاه و بیمارستان‏ های خصوصی تحت نظارت آن برگزار شد.

این جلسه با حضور  مهندس درویش رئیس اداره تجهیزات پزشکی ، مهندس کمالی و مسئولان تجهیزات پزشکی مراکز تابعه روز دوشنبه مورخ 13/10 95 در سالن G6  سازمان مرکزی برگزار شد.

در این جلسه مهندس درویش گفت:  این آموزش جهت آمادگی سومین دوره‌ اعتباربخشی هست  که به زودی انجام می‏ شود و  بدلیل تغییراتی که در دستورالعمل‏های اجرایی و سنجه های اعتبار بخشی به وجود آمده لازم است اطلاعات  پرسنل تجهیزات پزشکی مراکز از طریق آموزش بروز رسانی شود.

همچنین با توجه به اینکه نتیجه  اعتبار بخشی بیمارستان‏ ها نقش بسزایی در جذب بیمار و درآمدزایی دارد از این رو این دوره‏ی آموزشی برگزار شد تا کارشناسان و متخصصین تجهیزات پزشکی بیمارستان ضمن آموزش به بیان ابهامات و سوالات خود پرداخته و با دریافت جواب مناسب  کاملا بر این امر مهم مسلط شوند و بتوانند در پیاده سازی مناسب الزامات اعتباربخشی، پاسخگوی سوالات ارزیابان اعتباربخشی نیز باشند.

۱۴ دی ۱۳۹۵ ۱۰:۵۶