جلسه آموزشی اعتباربخشی مراکز تصویربرداری برگزار شد

جلسه آموزشی اعتباربخشی مراکز تصویربرداری در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.

این جلسه روز چهارشنبه 8دیماه 95با حضور دکتر زارع، مدیرگروه پرتو پزشکی، کارشناسان گروه پرتوپزشکی معاونت درمان و سوپروایزرهای بخش تصویربرداری بیمارستان های دانشگاهی و خصوصی واحد های تابعه برگزار شد.

دکتر زارع ضمن خیر مقدم به مدعوین، با تاکید بر اهمیت ارتقاء کیفیت خدمات تصویربرداری به بیان مسائل و مشکلات مراکز تصویربرداری و دغدغه های پرتوکاران و بیماران پرداخت.

در ادامه کارشناسان اعتباربخشی درخصوص تغییرات نسل جدید اعتباربخشی و نحوه ارزیابی توضیحاتی ارائه دادند.

شهبازی کارشناس اعتباربخشی هدف از تشکیل این جلسه را علاوه بر مرور استانداردهای اعتباربخشی و افزایش سطح تعامل و همفکری کارشناسان معاونت با سوپروایزرین بیمارستان ها دانست.

وي در زمینه سنجه های اختصاصی تصویربرداری و سایر سنجه های مشترک در محورهای دیگر اطلاعات لازم را ارائه نمود و بر لزوم همکاری و مشارکت پرسنل و مسئولان تصویربرداری و کارگروهی در بیمارستان تاکید نمود.

در ادامه با تاکید بر لزوم تشکیل جلسات و تبادل نظر با حضور کارشناسان مسئول به سوالات و موارد مطرح شده پاسخ داده شد.

۱۴ دی ۱۳۹۵ ۱۰:۱۰