برگزاری جلسه آموزشی اعتباربخشی سوپروایزرهای کنترل عفونت دانشگاه

جلسه آموزشی اعتباربخشی با حضور سوپروایزرهای کنترل عفونت مراکز دولتی و خصوصی تحت نظارت دانشگاه توسط معاونت درمان برگزار شد.

این جلسه در خصوص سنجه‌های کنترل عفونت روز یکشنبه 12 دی 95 با حضور سوپروایزرهای کنترل عفونت مراکز دولتی و خصوصی تحت نظارت دانشگاه توسط معاونت درمان در بیمارستان فارابی برگزار شد.

در این جلسه قربان‏پور، کارشناس کنترل عفونت، در خصوص شاخص‌های مهم کنترل عفونت ( میزان پذیرش بهداشت دست، درصد مواجهه شغلی، درصد رعایت احتیاطات استاندارد، میزان عفونت‌های بیمارستانی و ....) توضیحاتی را ارائه  کرد.

سپس دکتر محمد نژاد، سوپروایزر کنترل عفونت مجتمع بیمارستانی امام، در خصوص نحوه ارزیابی بیمارستان‌ها در دور جدید اعتبار بخشی و آمادگی‌های لازم واحد کنترل عفونت آموزش‌های لازم را ارائه کرد و همه سنجه‌های مربوطه با جزییات مورد بررسی قرار گرفت.

در انتها به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.

۱۳ دی ۱۳۹۵ ۱۴:۲۸