برگزاری هشتمین جلسه مدیران پرستاری بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران: هشتمین جلسه ادواری مدیران پرستاری بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه در معاونت درمان برگزار شد.

این جلسه با حضور مدیر پرستاری دانشگاه، مدیران پرستاری بیمارستان‌های دولتی تحت پوشش و کارشناس مسئول کنترل کیفی پرستاری معاونت درمان از، 28 آذر 94 در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.
وسکویی مدیر امور پرستاری دانشگاه ضمن تسلیت به مناسبت شهادت امام حسن عسگری (ع) بر رعایت شرایط جداسازی بیماران مبتلابه آنفلوانزا از بیماران نقض ایمنی و پی گیری واکسیناسیون کارکنان پرستاری بیمارستان‌ها تأکید کرد و از مدیران پرستاری خواست که با توجه به افزایش مراجعین بیمارستان‌ها و افزایش حجم کاری کادر پرستاری علاوه برافزایش نظارت، شرایط حمایتی نیز افزایش یابد.
در ادامه جلسه سعیدی مدیر پرستاری بیمارستان‌های شریعتی، افتخار منش مدیر پرستاری بیمارستان بهرامی و عابدی مدیر پرستاری بیمارستان ضیاییان گزارش پیشرفت برنامه‌های عملیاتی دفاتر پرستاری بیمارستان‌های خود در سال 94 را در مقایسه با سال 93 ارائه کردند.
در پایان وسکویی از مدیران پرستاری بیمارستان‌ها خواست: گزارش وقایع خاص پرستاری بیمارستان‌ها را در قالب ارائه‌شده به مدیریت امور پرستاری ارسال کنند.
خبر: باهو

۳۰ آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۹