بخشنامه تعرفه خدمات انتقال خون

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه: اداره امور آزمایشگاه ها تعرفه خدمات انتقال خون را به همه آزمایشگاه ها اعلام کرد.

اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه اعلام کرد: نظر به اینکه خدمات سازمان انتقال خون براساس ویرایش دوم کتاب ارزش نسبی خدمات سلامت تحت پوشش سازمان های بیمه گر پایه می باشد، بنابراین دریافت هزینه های خدمات انتقال خون از بیمار با تعرفه مصوب بلامانع بوده و سازمان های بیمه گر مکلفند بر اساس صورتحساب های تنظیمی بیمارستان ها نسبت به پرداخت هزینه های مربوطه اقدام کنند. براین اساس سازمان انتقال خون مطابق با بخشنامه شماره 23912 به تاریخ 15 آذر 94 از سوی معاون درمان وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی  اقدام خواهد کرد.

توضیح این که:  این بخشنامه در تمامی مراکز بیمارستانی ، جراحی مجدود و ... واجد بانک خون لازم الاجرا می باشد.
خبر: باهو

اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان