بررسی دستورالعمل رسیدگی به اسناد بستری بیمه های پایه

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: جلسه شیوه نامه رسیدگی به اسناد بستری در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه: این جلسه دوشنبه 23 آذر 94 با حضوردکتر غزنوی رییس اداره رسیدگی به اسناد بستری در بیمه سلامت، رییس و کارشناسان اداره اعتبارات معاونت درمان، و مسئولین درآمد و ترخیص برگزار شد.
اختیار کارشناس اداره اعتبارات معاونت درمان، فصل اول و دوم دستورالعمل رسیدگی به اسناد بستری را تشریح کرد و سپس در خصوص ابهامات و مشکلات دیده شده در مراکز در خصوص بعضی از بندهای شیوه نامه توضیحاتی داده شد. درمورد کد39 ریکاوری به ازای هریک ساعت عمل جراحی مطابق گزارش جراح یک واحد به ارزش نسبی بعنوان حق الزحمه بیهوشی ریکاوری تعلق می گیرد که حداقل یک واحد و حداکثر چهار واحد قابل پرداخت است حتی اگر مدت زمان عمل بیشتر از چهارساعت باشد.بنابراین حتما باید در فرم شرح عمل ساعت شروع و پایان عمل توسط جراح ثبت گردد در غیر این صورت 10 درصد از حق العمل جراح غیر قابل برگشت است.
دکتر غزنوی گفت: ریزکسورات بر اساس سرفصل ها به بیمارستانها پرداخت می شود. و در خصوص روش رسیدگی راندوم و رسیدگی ماه پایه تفاوتی دیده نمی شود .
وی همچنین در خصوص بیانات نماینده بیمارستان شریعتی که گفت: اسناد مربوط به ترزیق خون در بیمه سلامت دچار کسورات شده چون این خدمت توسط پزشک انجام نمیشود، افزود: خرید خدمت سازمان بیمه سلامت فقط از پزشک بوده، بنابراین مسئولیت تزریق خون با پزشک است.
محمد خانی رییس اداره اعتبارات معاونت درمان گفت: در مورد کد 43 (مدیریت درد بعد از عمل) چون گاید لاین ندارد بیمه پرداخت نمی کند و در مورد آدنوتانسیلکتومی چه یکطرفه و چه دو طرفه یک کد قابل گزارش است.
وی همچنین تاکید کرد: در مورد کد 63(اقدامات بیهوشی و جراحی روی کودکان یا شیرخواران ) 50 درصد در شیرخواران زیر شش ماه و 25 درصد به اطفال شش ماه تا سه سال به ارزش نسبی نهائی(جراحی+ بیهوشی) اضافه می شود.
در پایان مقرر شد بیمارستان‌ها لیست پزشکان 2 کا مجاز توسط بیمه سلامت به اداره اعتبارات اعلام کنند.
خبر: باهو

۲۴ آذر ۱۳۹۴ ۱۳:۳۹