تعیین اعضاء تیم بازدیدکننده بیمارستان‌ها در دومین نشست سطح‌بندی خدمات سلامت مادر و نوزاد

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران: معاونت درمان دانشگاه در دومین نشست سطح‌بندی خدمات سلامت مادر و نوزاد، اعضاءتیم بازدیدکننده را تعیین کرد.

گروه مامایی معاونت درمان دانشگاه، جلسه سطح‌بندی خدمات سلامت مادر و نوزاد را یک‌شنبه 1 آذر 94 و با حضور اعضاء هیئت‌علمی دانشگاه در گروه پریناتالوژی و نوزادان، در ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار کرد.
در این جلسه که ریاست آن با دکتر نیری فوق تخصص نوزادان بود اعضاء تیم بازدیدکننده تعیین و به یکدیگر معرفی شدند.
دکتر نیری از توجه ریاست و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی تهران به برنامه سطح‌بندی خدمات مادر و نوزاد اظهار خوشحالی کرد و گفت: در سطح‌بندی با 3 هدف کاهش مرگ‌ومیر مادر و نوزاد که خود یکی از اهداف مهم توسعه اقتصادی هر جامعه‌ای است، صرفه اقتصادی و رعایت عدالت در ارائه خدمت می‌خواهیم در کوتاه‌ترین زمان بهترین نوع خدمت را به مادر و نوزاد ارائه دهیم.
وی همچنین با طبقه‌بندی خطراتی که متوجه مادر و نوزاد است افزود: بیمارستان‌ها بر اساس نوع خدماتی که می‌توانند متناسب با نیاز بیمار ارائه دهند به سه سطح یک (کم‌خطر)، دو (متوسط) و سه (پرخطر) طبقه‌بندی شوند؛ و وظیفه هماهنگی و انتقال بیمار در این سطوح در حوزه دانشگاه علوم پزشکی تهران بر عهده ستاد هدایت است.
دکتر نیری در خصوص اعضاء تیم بازدیدکننده گفت: قرار است این گروه که همگی از اعضاء هیئت‌علمی دانشگاه و در دو گروه نوزادان وزنان هستند 8 بیمارستان دولتی و 14 بیمارستان غیردولتی تحت پوشش دانشگاه را به لحاظ استانداردهای ارائه خدمات در این سه سطح هم ازنظر نیروی انسانی و هم تجهیزات و امکانات لازم مورد ارزیابی قرار و پیشنهادهای خود را در جهت بهبود و ارتقاء خدمات به معاونت درمان ارائه دهند.
وی با تأکید بر ایجاد یک سیستم انتقال مرکزی در دانشگاه گفت: طبق مذاکرات انجام‌شده با ریاست و معاونت توسعه دانشگاه قرار است یک آمبولانس مجهز و نیروی انسانی لازم از بخش خصوص به‌صورت خرید خدمت در اختیار ستاد هدایت دانشگاه قرار گیرد که برحسب نیاز به انتقال مادر و نوزاد در حوزه دانشگاه کمک کند.
دکتر نیری با اشاره به اینکه در این سطح‌بندی از امکانات موجود بیمارستان‌ها استفاده‌شده گفت: طبیعتاً سطح‌بندی به ساماندهی نظام ارجاع در دانشگاه کمک مؤثری می‌کند؛ و ایجاد امنیت برای مادر و نوزاد برای ما سال‌ها دعای خیر به همراه خواهد داشت.
عکس و خبر: باهو

۲ آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴