جلسه هم اندیشی مدیر پرستاری دانشگاه با ریاست دانشکده پرستاری و مامایی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه: مدیریت پرستاری دانشگاه میزبان رییس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه بود.

در راستای ارتباط بیشتر آموزش و بالین جلسه ای با حضور ریاست محترم دانشکده پرستاری و مامایی و معاون آموزشی دانشکده، مدیر امور پرستاری دانشگاه، کارشناسان واحد اموزش، آموزش به بیمار ،سوپروایزرین اموزشی  و اموزش به بیمار بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه، یکشنبه ٨ شهربور 94در معاونت درمان دانشگاه برگزار گردید.
ابتدا وسکوی مدیر پرستاری دانشگاه اهداف جلسه را بیان کرد.
در ادامه شصتی کارشناس مسئول اموزش پرستاری ،سالاری سوپروایزر اموزشی بیمارستان امام خمینی و کریمی سوپروایزر اموزشی بیمارستان شریعتی برنامه ها،اهداف و شیوه اجرای اموزش کادر پرستاری دانشگاه و وظایف کمیته اموزش دانشگاه را شرح دادند.
شهپری کارشناس مسئول اموزش به بیمار مدیریت امور پرستاری نحوه استقرار اموزش به بیمار ،وظایف و نقش های سوپروایزرین اموزش به بیمار و برنامه های این حوزه را توضیح داد.
دکتر چراغی رییس دانشکده پرستاری و مامایی با اظهار خوشحالی از قرار گرفتن در فضای صمیمی همکاران توانمند پرستاری از انتظارات مدیریت پرستاری از دانشکده پرسید.
جمع بندی پاسخ حاضرین در جلسه و تصمیمات گرفته شده به شرح زیر می باشد:
رزومه تمامی همکاران دکترا،دانشجوی دکتری و فارغ التحصلان و دانشجویان کارشناسی ارشد در اختیار معاونت اموزشی دانشکده  جهت تسهیل در انتخاب همکاران توانمند و استفاده از آنان در حوزه آموزشی دانشکده قرار گیرد.
جلسه شورای عالی پرستاری دانشگاه که آیین نامه ان از سوی وزارت متبوع ارسال شده است  با مشارکت دانشکده مدیریت امور پرستاری و نظام پرستاری در اسرع وقت تشکیل شود.
نقشه راه پرستاری دانشگاه با نگاه به کاهش تئوری و عمل در حوزه عملکردی و برنامه های مرتبط با ان تدوین و به صورت مشترک اجرا شود، که در این برنامه ایجاد مرکز تحقیقات بالین و اموزشی یکی از انان خواهد بود.
در پایان مقرر شد: این نشست ها با تواتر بیشتر و در سایر موضوعات حوزه پرستاری نظیر مدیریت ،کنترل کیفی ،نیروی انسانی و پژوهش های کاربردی نیز بر گزار شود.
خبر: باهو

۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۳