برگزاری پنجمین جلسه مدیران پرستاری بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی تهران در معاونت درمان دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران: مدیریت پرستاری دانشگاه میزبان مدیران پرستاری بیمارستانهای تحت پوشش بود.

این جلسه باحضور مدیران پرستاری بیمارستانها ، سرکار خانم وسکویی مدیر امور پرستاری دانشگاه و کارشناس کنترل کیفی خدمات پرستاری یک شنبه 8 شهریور 94در  معاونت درمان برگزار شد.
 در این جلسه مدیران پرستاری بیمارستانهای دولتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران، گزارشی از روند پرداخت اضافه کار و کارانه  کادر پرستاری بیمارستان تحت مدیریت خود را در ماه های اخیر  ارائه کردند.
در ادامه  در خصوص ساماندهی اورژانسها ی بیمارستانها بحث و تبادل نظر  و بر حضور پرستاران با سابقه بالای 5 سال در تریاژهای بیمارستانها تاکید شد.
در پایان، وسکویی مدیر امور پرستاری دانشگاه، از زحمات شهلا حیدری مدیر پرستاری باز نشسته انسیتو کانسر تقدیر کرد.
خبر: باهو

۱۵ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۰