بازدید سرزده هیئت رییسه از بیمارستان بهارلو

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران:مدیر امور پرستاری دانشگاه به همراه معاون بهداشت دانشگاه،شبانگاه روز شنبه، سرزده از بیمارستان بهارلو بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: دکتر محمد شریعتی معاون بهداشت دانشگاه به همراه خورشید وسکویی مدیر پرستاری و دکتر چراغ زاده شبانگاه روز شنبه 7 شهریور ماه سال جاری، به صورت سرزده از اورژانس و برخی از بخش های بیمارستان بهارلو بازدید کردند.
دکتر شریعتی ضمن بازدید از اورژانس و گفت و گو با کادر درمانی اورژانس، بیماران و همراهان بیمار در جریان چگونگی خدمت رسانی به بیماران قرار گرفته و نکاتی را به منظور افزایش کیفی خدمات متذکر شد.
از دیگر نکات جالب توجه این بازدید، بررسی رندوم پرونده های بیماران ترخیصی با رضایت شخصی و تماس معاون بهداشت دانشگاه با تلفن همراه این بیماران بود که با هدف بررسی شناسایی علت رضایت شخصی بیماران و شناسایی مشکلات موجود انجام شد.
بازدید از بخش های مادران، نوزادان، اطفال، داروخانه و ... و بررسی این بخش ها از جنبه های مختلف فنی، نیروی انسانی، نظافت بخش ها و رعایت استانداردها، گفت و گو با پرستاران، پزشکان و بیماران با هدف شناسایی و حل مسائل و مشکلات موجود از دیگر نقاط قوت این بازدید بود.
گفتنی است در جریان این بازدید بیماران بستری در برخی از بخش ها از جمله بخش مسمومین و همچنین مراجعین داروخانه از نحوه خدمت رسانی اظهار رضایت کرده که متعاقب آن دکتر شریعتی نیز ار پرسنل این بخش ها تشکر و قدردانی کرد.
خبر: خباز

۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۱۷