به‌ منظور گسترش و آموزش مداوم سوپروایزرهای کنترل عفونت و سرپرستاران بخش های CSR بیمارستان‌ها و واحدهایی که به‌نوعی با استریلیزاسیون تجهیزات بیمارستانی سرو کاردارند، پنجمین سمینار ضدعفونی برای بیمارستان‌های تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن آمفی‌تئاتر مرکز قلب تهران در 26 مرداد 1393برگزارشد.
این سمینار یک‌روزه که با هدف آموزش و ارتقاء دانش و بهره‌گیری از آخرین دستاوردهای علمی درزمینه
ٔ ضدعفونی و استریلیزاسیون تجهیزات بیمارستانی در مراکز درمانی ایجاد شده بود، با سخنرانی آقای دکتر برومند دبیر علمی سمینار آغاز شد.  در ادامه پروفسور پرسین نایب‌رئیس WFHSS طی 3 نوبت سخنرانی در ارتباط با استاندارها و راهنماهای بین‌المللی، روتین کنترل‌ها و ضدعفونی وسایل آندوسکوپی سخنرانی خود را در قالب مقاله‌های بسیار نوین و قابل‌توجه علمی مطرح کرد.
 سپس دکتر رندرز رئیس سازمان جهانی استریلیزاسیون WFHSS در خصوص پشتیبانی عملیات استریلیزاسیون به ایراد سخن پرداخت. در پایان سمینار نیز به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد. این سمینار دارای 3.5 امتیاز بازآموزی از سامانه جامع آموزش مداوم بود.

گروه حاکمیت بالینی معاونت درمان
۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ۱۵:۰۶