برگزاری جلسه مسئولین فنی آزمایشگاه های خصوصی تحت پوشش دانشگاه تهران در مورخه 29/5/1393 در محل معاونت درمان

برگزاری جلسه  مسئولین فنی آزمایشگاه های خصوصی تحت پوشش دانشگاه تهران در مورخه 29/5/1393 در محل معاونت درمان

نظر به تمدید پروانه های حرف پزشکی در ابتدای سال 95 ،جلسه ای با عنوان  « وضعیت آزمایشگاه ها بعد از تمدید پروانه »   با مسئولین فنی محترم  آزمایشگاه  های خصوصی تحت پوشش  برگزار می گردد.    استقرار استانداردها و حداقل های لازم (85%  امتیاز) جهت تمدید پروانه ها ، موانع ، مقاومت ها ،چالش ها و بی  انگیزه شدن آزمایشگاه ها در این نشست مورد بررسی قرار خواهد گرفت .

جلسه فوق در تاریخ 29/5/93 و از ساعت 30/9 صبح در سالن کنفرانس معاونت درمان  دانشگاه برگزار می گردد.  حضور مسئولین فنی محترم آزمایشگاه های  خصوصی  تحت   پوشش الزامی می باشد.

مشاهده متن دعوتنامه

اداره امور آزمایشگاه ها