سومین نشست ادواری مدیران پرستاری دانشگاه در سال 93 برگزار شد.

سومین نشست  ادواری مدیران پرستاری دانشگاه در سال 93 برگزار شد.

سومین نشست ادواری مدیران پرستاری دانشگاه در سال 93 باحضور مدیر پرستاری دانشگاه سرکارخانم وسکویی و مدیران پرستاری بیمارستانهای تحت پوشش در روز یکشنبه 12 مرداد 1393 در سالن کنفرانس بیمارستان بهارلو  برگزار شد .در ابتدا سرکارخانم وسکویی ضمن عرض خیرمقدم به مدعوین ، با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان   عید سعید فطر را به مدیران پرستاری تبریک گفتند و جناب آقای عباس شعبانی را به عنوان مدیر پرستاری جدید بیمارستان روزبه حاضرین  معرفی نمودند  در ادامه دستورکار جلسه در دو محور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرقت .

دستورالعمل اجرایی قانون بهره وری کارکنان بالینی نظام سلامت ابلاغی وزارت متبوع  توسط سرکار خانم وسکویی قرائت و  مرور شد  وبه سوالات مدیران پرستاری پس از ارائه گزارش روند اجرای قانون مذکور  در بیمارستانها  پاسخ داده شد .در ادامه جلسه  بر حسن اجرای استانداردهای پوشش حرفه ای کاد ر پرستاری  تاکید گردیدو  مدیران پرستاری بیمارستانها در خصوص نحوه رعایت پوشش بیمار در بیمارستان های تحت پوشش طبق آیین نامه اجرایی طرح انطباق و پوشش بیماران  گزارشی را ارائه دادند و سرکار خانم وسکویی نیز  در خصوص نظارت دقیق و کامل مدیران پرستاری بر حسن اجرای این آیین نامه ها وارتقاء و بهینه ساری وضعیت موجود بیمارستانها در زمینه استانداردهای پوشش بیمار  توضیحاتی را ارائه نمودند .

مدیریت امور پرستاری
۱۳ مرداد ۱۳۹۳ ۱۳:۴۴