ارزیابی تیم صیانت از حقوق شهروندی دانشگاه از معاونت درمان

ارزیابی تیم صیانت از حقوق شهروندی دانشگاه از معاونت درمان با حضور دکتر گوران عاون بازرسی ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات صورت گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، تیم صیانت از حقوق شهروندی دانشگاه با حضور دکتر پیمانه گوران معاون بازرسی ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات، دکتر علی گنجعلیخان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ها، زهرا فولادی کارشناس مسئول ارزیابی عملکرد، مهندس ناصر ندیری کارشناس مسئول بازرسی و بهار بهزادپور رئیس‌ امور اداری این معاونت یک‌شنبه ۲۱ دی 9برگزار شد.
دکتر گنجعلی خان در خصوص ارباب‌رجوعان این معاونت گفت: برخی از واحدها همچون صدور پروانه‌ها ارباب‌رجوع حقوقی داشته که شامل بیمارستان‌ها و مراکز درمانی هستند و مراجعه‌کنندگان برخی از واحدها مانند رسیدگی به شکایات و بیماری‌های خاص افراد حقیقی و بیماران هستند که در برخی موارد نیاز به ارجاع این افراد به واحدهای تخصصی دیگر نیز وجود دارد. واحدهای معاونت حالت نظارتی دارند و تمام تلاش ما مبنی بر کاهش زمان فرآیندها و بازبینی و اصلاح آن‌ها است.
وی افزود: از اقدامات مهم در معاونت درمان در بازدیدهای آزمایشگاهی ممیزی بالینی درزمینهٔ علمی است که ما تجربه خوبی در امر بیماری کووید ۱۹ داشتیم و بازدیدهای کارشناسی که برای فعالیت‌های روتین و تعرفه‌ها و سایر موارد تمرکز دارد.
در این بازدید دکتر گوران در خصوص فرآیندهای مربوط به نظارت و مداخله معاونت درمان، برون‌سپاری‌های انجام‌شده در بیمارستان و چالش‌های مربوط به آن و ساماندهی نحوه برون‌سپاری‌ها مطالبی را بیان کرد و گفت: چک‌لیست‌های ارسالی از وزارت کشور بر اساس آموزشی و درمانی بودن در دانشگاه بومی سازی می شوند و سپس برای واحد ها ارسال می شوند.
در این بازدید اعضای تیم در واحدها حضور پیداکرده و از نزدیک اسناد و مدارک را مشاهده کردند.

۲۱ دی ۱۳۹۹ ۲۰:۰۳