پرونده بستری دو مادر در کمیته مرگ مادر بیمارستان شریعتی بررسی شد

اعضای کمیته مرگ مادر بیمارستان شریعتی، پرونده بستری دو مادر و روند درمانی آنان را بررسی کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، جلسه کمیته مرگ مادر بیمارستان شریعتی یکشنبه 21 دی‌ماه 99 در بیمارستان شریعتی بررسی شد.
در این جلسه دکتر لاله اسلامیان رئیس اتاق زایمان و دبیر علمی این کمیته، ریاست جلسه را بر عهده داشت و با دیگر اعضا درباره روند درمانی یک مادر 32 هفته و یک مادر باردار مبتلابه AML بحث و تبادل‌نظر کرد.
همچنین در جلسه این کمیته دکتر فهیمه قطبی زاده مشاور معاون درمان دانشگاه در کمیته مرگ مادر و مژگان اکبری کارشناس مادران این معاونت شرکت داشتند و روند درمانی این مادران را بررسی کردند.
در این جلسه همچنین دکتر علی علی عسگری معاون درمان و دکتر شیرزاد نصیری معاون آموزشی، دکتر محمدرضا جعفری مدیر درمان، مهین سعیدی مدیر ستاری بیمارستان شریعتی به همراه اعضای هیئت‌علمی و دستیاران گروه زنان، نازایی و نوزادان، اعضای هیئت‌علمی گروه بیهوشی، گروه داخلی، پزشکی قانونی و خون و انکولوژی شرکت داشتند.
۲۱ دی ۱۳۹۹ ۱۲:۴۹