فراخوان دعوت از پزشکان مطب ها و بیمارستان های خصوصی مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران برای شرکت در نخستین نشست مجازی ارتباط مستقیم با معاون درمان دانشگاه

در پی راه‌اندازی شبکه اجتماعی اختصاصی درمان، معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد با برگزاری سلسله جلسات مجازی میان مدیران این معاونت و کادر درمان بخش خصوصی حوزه جغرافیایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران، زمینه را برای تسریع آگاهی از دغدغه‌های این حوزه و هم‌فکری و تلاش دو سویه برای رفع چالش های موجود فراهم کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشگی تهران معاونت درمان، دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه در گفت و گویی در خصوص نخستین نشست مجازی ارتباط مستقیم با پزشکان مطب ها و بیمارستان های خصوصی تابعه دانشگاه که قرار است روز سه شنبه 22 مهر 1399 توضیحاتی داد که در ادامه مطلب می خوانید:

هدف از برگزاری این نشست‌ چیست؟
آگاهی بیشتر و دقیق‌تر از مسائل و چالش‌های موجود در حوزه‌های مختلف نظارتی مطب‌ها و بیمارستان‌های خصوصی، پزشکان، کادر درمان و فعالان این حوزه، بهره‌گیری از دیدگاه‌های همه ذی نفعان بخش درمان در توسعه نگاه‌ نوآورانه و دستیابی به راهکارهای مناسب برای رفع این مشکلات است.
در این راستا استفاده هرچه بیشتر از فناوری‌های دیجیتال برای ارتقای کیفیت خدمات حوزه درمان ضروری و راه‌اندازی شبکه اجتماعی اخصاصی درمان در گسترش این تعامل‌ها کمک کننده است.

نخستین رویداد برای کدام گروه برنامه‌ریزی شده است؟
نخستین نشست از این مجموعه برای پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصصی مطب‌های خصوصی محدوده دانشگاه علوم پزشکی تهران برنامه‌ریزی شده است، علاقمندان برای حضور در این نشست، لازم است ضمن عضویت نسبت به ثبت‌نام در شبکه اجتماعی اختصاصی درمان دانشگاه تهران اقدام کنتد. اعضای این شبکه علاوه بر حضور در نشست مذکور، امکان ارتباط با مدیران و کارشناسان معاونت درمان را بدون محدودیت زمانی و مکانی را خواهند داشت.

تاریخ برگزاری این نشست چه زمانی است؟
زمان برگزاری رویداد سه‌شنبه 22 مهرماه ساعت 15:00 است.

نحوه ثبت نام این در رویداد چگونه است؟
افراد می توانند با استفاده از لینک زیر، ابتدا در شبکه اجتماعی اختصاصی درمان دانشگاه تهران عضو شده و سپس برای حضور در این رویداد (که ظرفیت محدود دارد) ثبت‌نام کنند.

۱۹ مهر ۱۳۹۹ ۱۱:۱۲