رونمایی از نرم‌افزار احراز هویت مادران با حضور وزیر دادگستری و استاندار تهران

دکتر سید فرشاد علامه، معاون درمان دانشگاه از ملی شدن نرم‌افزار احراز هویت مادران که ایده و طراحی آن در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) شکل گرفت و اجرا شد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه، از ملی شدن نرم‌افزار احراز هویت مادران که ایده و طراحی آن در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) شکل گرفت و اجرا شد خبر داد و افزود: در جلسه‌ای که سه‌شنبه 24 تیر 1399 با حضور سید علیرضا آوایی وزیر دادگستری، دکتر انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران و ثریا شارقی مدیرکل امور بانوان استانداری در محل وزارت دادگستری انجام شد قرار شد این نرم‌افزار در تمامی بیمارستان‌های دارای تخصص زنان و زایمان در سطح کشور اجرایی شود.
وی در ادامه افزود: نرم‌افزار احراز هویت مادران باهدف جلوگیری از جابه‌جایی نوزادان در بیمارستان‌ها، از حدود سه سال پیش در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به‌صورت چهره‌نگاری، ثبت اطلاعات و اثرانگشت مادر و نوزاد طراحی و راه‌اندازی شد. درنهایت با توجه به استقبال اداره امور بانوان استانداری تهران، این نرم‌افزار از سوی معاونت درمان دانشگاه به استانداری و وزارت دادگستری ارائه و طی مراسمی برای بهره‌برداری در کل کشور رونمایی شد.
در این مراسم همچنین، سید علیرضا آوایی و دکتر انوشیروان محسنی بندپی از تلاش‌های معاون درمان دانشگاه و رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در به ثمر رساندن این طرح ملی قدردانی کردند.

خبرنگار: نجمه باهو

۲۵ تیر ۱۳۹۹ ۱۴:۳۸