نشست معاون درمان دانشگاه با اعضای مرکز پدافند غیرعامل دانشگاه

دکتر علامه معاون درمان دانشگاه در جلسه‌ای ساختار سازمانی، شرح وظائف و اقدامات مرکز پدافند غیرعامل دانشگاه را بررسی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، این جلسه شنبه 7 تیر 1399 با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه، دکتر علی گنجعلیخان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ها، دکتر مهرداد احمدی مدیر مرکز مدیریت حوادث و پدافند غیرعامل، دکتر مجتبی نیازی رئیس نظارت بر اورژانس‌های بیمارستانی، رقیه چمانی و زلیخا محمدپور کارشناسان این مرکز برگزار شد.
معاون درمان دانشگاه در این جلسه ساختار سازمانی، شرح وظائف و اقدامات مرکز پدافند غیرعامل دانشگاه را بررسی کرد.
چمانی نیز در این جلسه گزارشی از تشکیلات کمیته دانشگاهی، کارگروه‌ها، برنامه‌های این مرکز، وضعیت ایمنی بیمارستان‌ها و دانشکده‌ها ارائه کرد و در خصوص اولویت‌ها و محورهای مختلف ارزیابی مخاطرات در دانشگاه توضیحاتی داد.

خبرنگار: نجمه باهو

۷ تیر ۱۳۹۹ ۱۷:۳۳