برگزاری سومین جلسه بررسی برنامه‌های عملیاتی حوزه معاونت درمان دانشگاه

دکتر سید فرشاد علامه در جلسه‌ای با مسئولان نظارت و اعتباربخشی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه گفت: یکی از نکات مغفول مانده‌ای که در اورژانس‌های بیمارستانی برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد حضور سوپروایزران و پرستاران اورژانس‌ها در کنار بیماران و پیگیری مستقیم احوال ایشان است.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، در این جلسه که شنبه 7 تیر 1399 در معاونت درمان دانشگاه و با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان، دکتر علی گنجعلیخان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ها، دکتر مهرداد احمدی مدیر مرکز مدیریت حوادث و خطر بلایا و سرپرست نظارت و اعتباربخشی و دکتر مجتبی نیازی رئیس نظارت بر اورژانس‌های بیمارستانی برگزار شد، در خصوص چگونگی روند پیشرفت برنامه‌های عملیاتی این حوزه‌ها بحث و تبادل‌نظر شد.
معاون درمان دانشگاه با اشاره به ارتقای کیفیت مراقبت‌های پرستاری در اورژانس گفت: یکی از نکات مغفول مانده‌ای که در اورژانس‌های بیمارستانی برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد حضور سوپروایزران و پرستاران اورژانس‌ها در کنار بیماران و پیگیری مستقیم احوال ایشان است.
وی همچنین در خصوص اصلاح فضای فیزیکی اورژانس‌های بیمارستانی گفت: در این حوزه به دنبال تغییر عمده نیستیم بلکه هدف اصلاح فرآیندی یا در حقیقت تغییر کاربری بهتر از همین فضای موجود است.
دکتر علامه همچنین از تشکیل کمیته ساماندهی اورژانس برای بهره‌گیری از همفکری و تعامل اساتید طب اورژانس و سوپروایزرهای اورژانس مراکز تابعه استقبال کرد و در بحث آنکالی پزشکان گفت: ازنظر قانونی مسئولیت بیمار با پزشک آنکال است و ضروری است هرگونه تغییری در برنامه آنکالی پزشکان فوراً به اطلاع ایشان برسد. باید این نگاه ایجاد شود که هیئت‌علمی و نهایتاً فلوشیپ وی مسئول بیمار است و باید بر روند درمان بیمار نظارت مستقیم داشته باشد.
در این جلسه همچنین در خصوص ساماندهی نظارت‌های مدیریت نظارت و اعتباربخشی و ستاد هدایت دانشگاه، استخراج مهم‌ترین چالش‌های حوزه‌های نظارتی، تحلیل کارشناسی موارد ثبت‌شده در چک‌لیست‌های نظارتی و ارائه بازخورد مناسب آن تبادل‌نظر شد.

خبرنگار: نجمه باهو

۷ تیر ۱۳۹۹ ۱۷:۲۹