بازدید جانشین رئیس دانشگاه با همراهی معاون درمان و مدیر روابط عمومی در اولین روز سال نو از بیمارستان های شریعتی، امیراعلم، سینا و امام خمینی(ره)

بازدید نوروزی اعضای هیئت رئیسه دانشگاه از بیمارستان های تابعه خدمت دهنده کرونا/ دکتر همایون امینی در بازدید نوروزی از مراکز درمانی خدمت دهنده کرونای دانشگاه گفت: قطعا هیچ چیزی به خوبی عملکرد فوق العاده حوزه سلامت کشور در یکماه اخیر نمی توانست اعتبار جامعه پزشکی و پرستاری را احیا کند.

گالری عکس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

گالری عکس بیمارستان شریعتی

گالری عکس بیمارستان امیراعلم

دکتر همایون امینی جانشین و مشاور رئیس دانشگاه، جمعه 1 اسفند 1399 در نخستین ساعات پس از تحویل سال نو با همراهی دکتر مهدی رضایی معاون درمان و دکتر علیرضا پارساپور مدیر روابط عمومی دانشگاه با حضور در بخش های مربوط به کرونا در بیمارستان های شریعتی، امیراعلم، سینا و امام خمینی (ره) به تیم مدیریتی و درمانی و تمامی کارکنان بیمارستان ها عید را تبریک و با قدردانی از زحماتشان طی یک ماه اخیر برای خدمت دهی به بیماران مبتلا به کرونا به ایشان خداقوت گفت.
وی در نشستی که در ادامه این بازدیدها با مسئولان بیمارستان سینا داشت، با اشاره به کسالت رئیس دانشگاه افزود: دکتر کریمی به رغم بیماری در این روزها مدام پیگیر وضعیت بیمارستان ها، احوال کارکنان و سیر خدمت دهی بیماران هستند.
 جانشین رئیس دانشگاه در خصوص عملکرد بیمارستان های تابعه در بحران کرونا گفت: ابتدا به دلیل ناشناخته بودن ابعاد این بحران قرار نبود بیمارستان های جنرال به آن ورود کنند، ولی به تدریج با توجه به فراگیری ویروس و بار مراجعه بیماران، بیمارستان های جنرال دانشگاه وارد چرخه خدمتی کرونا شدند و اگرچه در ابتدا با ظرفیت های محدود ولی رفته رفته با ظرفیت سازی های صورت گرفته برای پاسخگوی به نیاز تعداد بیشتری از مراجعین مهیا و روزانه برنامه ریزی می شوند. در این مسیر همراهی و حضور فعال مسئولان بیمارستان ها در کنار تیم درمانی و سایر کارکنان در خط مقدم خدمت دهی سبب ساز اقدامات ارزشمندی در سطح دانشگاه و کشور در این مدت کم شده است. البته توانمندی بیمارستان ها متفاوت است به ویژه از نظر تعداد اعضای هیئت علمی ولی با اینهمه آنچه با اطمینان می گویم این است که مدیران، اعضای هیئت علمی و کارکنان در تمامی 6 بیمارستان خدمت دهنده کرونای دانشگاه ( مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، شریعتی، سینا، امیراعلم، ضیاییان و بهارلو) از حداکثر  توان خود در راه خدمت رسانی به بیماران کرونا استفاده کرده اند و از هیچ تلاشی فروگذار نکرده اند که برای ما بسیار ارزشمند است. قطعا هیچ چیزی به خوبی عملکرد فوق العاده حوزه سلامت کشور در یکماه اخیر نمی توانست اعتبار جامعه پزشکی و پرستاری را احیا کند. مردم هم قدردان تلاش های دلسوزانه حوزه بهداشت و درمان کشور هستند.
دکتر امینی از مدیران بیمارستان های سانتر کرونا خواست  تا با توجه به وضعیت روند کاهشی آمار مراجعین به بخش های کرونا در این یکی دوهفته تعطیلات نوروزی، به گونه ای برنامه ریزی کنند تا تیم های درمانی کمی استراحت کنند و افزود:  پیش بینی می شود بار مراجعات کرونا در پایان تعطیلات نوروزی یعنی هفته سوم و چهارم فروردین مجددا افزایش یابد. و تیم های درمانی مراکز سانتر کرونا باید بتواند قوای خود را برای خدمت دهی به بیماران تقویت کنند.
توضیح این که، در این بازدیدها روسا، مدیران، مترون ها و مسئولان بخش های کرونا بازدیدکنندگان را همراهی و همچنین گزارشی از وضعیت خدمت دهی بیمارستان، کارکنان و بیماران مبتلا به کرونا را ارائه کردند.

خبرنگار: نجمه باهو

۱ فروردین ۱۳۹۹ ۲۳:۰۰