پیام تبریک مدیر امور پرستاری دانشگاه در آستانه سال جدید

دکتر شکوه ورعی در پیامی با قدردانی از زحمات دلسوزانه کادر پرستاری کشور در مقابله با بحران کرونا، عید نوروز و آغاز سال نو را به تمامی همکاران حوزه سلامت و به ویژه گروه پرستاری تبریک گفت.

دکتر شکوه ورعی مدیر امور پرستاری دانشگاه، پنج شنبه 29 اسفند 98 در پیامی با قدردانی از زحمات دلسوزانه کادر پرستاری کشور در مقابله با بحران کرونا، عید نوروز و آغاز سال نو را به تمامی همکاران حوزه سلامت و به ویژه گروه پرستاری تبریک گفت. متن این پیام را در ادامه بخوانید:

همکاران محترم حوزه سلامت کشور و به ویژه شما پرستاران عزیز ایثارگر

سلام
پیش از هرچیز به شما که در هفته های اخیر دلسوزانه و متعهدانه برای خدمت به مردم عزیز ایران از جان و خانواده های خود گذشتید خداقوت می گویم و امیدوارم با کمک خدای بزرگ و در کنار هم بتوانیم با حضور فعال و همدلی در ادامه مبارزه با کووید 19 با موفقیت و سلامتی این بحران را پشت سر بگذاریم.
آمدن بهار و فرا رسیدن عید نوروز همواره در کشور ما تداعی کننده زیباترین امیدها و برکت ها بوده و هست. به یمن این آغاز مبارک سالی خوش و توام با سلامتی و بهروزی را برای تمامی شما عزیزان، خانواده های صبورتان و همه هموطنان عزیزم در جای جای این کره خاکی آرزو می کنم.
درپناه حضرت دوست سربلند و پیروز باشید.

دکتر شکوه ورعی
مدیر امور پرستاری دانشگاه