بازدید کارشناسان وزارت بهداشت از بیمارستان سینا

در راستای انتخاب بیمارستان سینا به عنوان بیمارستان معین کرونا ویروس، تیم کارشناسی وزارت بهداشت و معاونت درمان دانشگاه از این مرکز بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، تیم کارشناسی وزارت بهداشت به سرپرستی دکتر قناعت پیشه به همراه مهناز هادیپور کارشناس مسئول کنترل عفونت دانشگاه، دوشنبه 21 بهمن 98 از بیمارستان سینا بازدید کردند.
پس‌ازاینکه طبق دستورالعمل وزارتی کرونا ویروس، دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا را به‌عنوان بیمارستان معین در برنامه مقابله با کرونا ویروس معرفی و اعلام کرد، تیم کارشناسی وزارت بهداشت و معاونت درمان دانشگاه از بخش‌های تریاژ، اورژانس، بخش منتخب بیماران مشکوک به کرونا بازدید و از نزدیک با پرستاران و کارشناسان این بخش‌ها مصاحبه کردند.
توضیح این‌که در این بازدید دکتر محمد طالب پور رییس، مخبر مدیر، سوریه بابایی مترون و همچنین رییس اورژانس، رییس بخش داخلی، رییس و سوپروایزر کنترل عفونت و مسئول آزمایشگاه این بیمارستان بازدیدکنندگان را همراهی کردند.

خبرنگار: نجمه باهو

۲۱ بهمن ۱۳۹۸ ۱۵:۲۵