بازدید کارشناسان وزارت بهداشت و مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه از بیمارستان مدائن

در راستای انتخاب بیمارستان مدائن به عنوان بیمارستان معین کرونا ویروس، تیم کارشناسی وزارت بهداشت و معاونت درمان دانشگاه از این مرکز بازدید کردند.

تیم کارشناسی وزارت بهداشت به سرپرسنی دکتر قناعت پیشه به همراه دکتر نسرین عباسی مدیر نظارت و اعتبار بخشی و مهناز هادیپور کارشناس مسئول کنترل عفونت دانشگاه، یک شنبه 20 بهمن 98 از بیمارستان مدائن بازدید کردند.
پس‌ازاینکه طبق دستورالعمل وزارتی کرونا ویروس، دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مدائن را به‌عنوان بیمارستان معین در برنامه مقابله با کرونا ویروس معرفی و اعلام کرد، تیم کارشناسی وزارت بهداشت و معاونت درمان دانشگاه از بخش‌های تریاژ، اورژانس، بخش منتخب بیماران مشکوک به کرونا بازدید و از نزدیک با پرستاران و کارشناسان این بخش‌ها مصاحبه کردند.
توضیح این‌که در این بازدید دکتر فرشید شعبانی رییس، دکتر سعید خان محمدی مدیر،  مژده صیادی مترون این بیمارستان بازدیدکنندگان را همراهی کردند.

خبرنگار: نجمه باهو

۲۰ بهمن ۱۳۹۸ ۱۶:۲۲