قدردانی معاون درمان دانشگاه از زحمات دلسوزانه کادر پرستاری دانشگاه/ دکتر رضایی: پرستاران فرشتگان رحمت خدا بر زمین هستند

دکتر مهدی رضایی در مراسم جشن گرامیداشت روز پرستار گفت: من در کسوت پزشکی به همکاری ام با کادر پرستاری دانشگاه اعم از پرستار، کارشناس بیهوشی، کارشناس اتاق عمل، کمک بهیار و ... افتخار می کنم و صمیمانه زحماتشان را ارج می نهم.

گالری عکس بیمارستان آرش

گالری عکس بیمارستان امام خمینی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، در این مراسم که روز سه شنبه 10 دی 98 در سالن آمفی تئاتر ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد، دکتر عباسعلی کریمی رییس دانشگاه، حجت‌الاسلام ‌والمسلمین میر مجید سید قریشی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر مهدی رضایی معاون درمان، دکتر محمود بیگلر معاون توسعه، دکتر شکوه ورعی مدیر امور پرستاری، دکتر علیرضا نیکبخت رییس دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر علیرضا پارساپور مدیر روابط عمومی، برخی از اعضا هیئت رییسه دانشگاه، روسا، مدیران و مدیران پرستاری بیمارستان های تحت پوشش، مدیران و کارشناسان معاونت درمان و پرستاران نمونه دانشگاه حضور داشتند.
رئیس دانشگاه، در جشن روز پرستار، کادر درمان را قشری دانست که در همه حوادث و بلایا، درحالی که خود و خانواده‌شان در معرض غضب همان حوادث هستند؛ تهییج شده و به انسان های دیگری کمک می کنند.
معاون درمان دانشگاه در این مراسم گفت: حقیقتا امروز به دلیل تقارنش با میلاد حضرت زینب سلام الله علیها روز بسیار مبارکی است. امیدوارم در این جشن که با همکاری مجموعه دانشگاه به پاس قدردانی از گروه پرستاری برنامه ریزی و اجرا شده بتوانیم به شکل شایسته ای از تلاش های دلسوزانه شما عزیزان تقدیر کنیم. پرستاران مانند معلمان از اقشار فرهیخته اجتماعند و در حقیقت فرشتگان رحمت خدا بر زمین هستند. من در کسوت پزشکی به همکاریم با کادر پرستاری دانشگاه اعم از پرستار، کارشناس بیهوشی، کارشناس اتاق عمل، کمک بهیار و ... افتخار می کنم و صمیمانه زحماتشان را ارج می نهم.
مدیر امور پرستاری دانشگاه نیز ضمن خیرمقدم به تمامی حاضرین در این مراسم گفت: پنچم جمادی الاولی سالروز میلاد با سعادت حضرت زینب سلام الله علیها در کشور ما به عنوان روز پرستار نامگذاری شده و این به دلیل صبر و استقامتی است که پرستاران عزیز ما از الگوی بی بدیل خود تاثیر می گیرند و تلاش می کند تا در تمامی مراحل ارائه خدمت به بیماران از منش عاشقانه این بانوی بزرگوار پیروی کنند. اگر بپذیریم پرستاری چیزی فراتر از یک شغل است به این باور می رسیم، زمانی یک پرستار آرامش می یابد که بتواند تسکین بخش آلام بیماران باشد.
توضیح اینکه، از 300 پرستار نمونه دانشگاه، با اهدای تندیس پرستار نمونه دانشگاه و لوح سپاس قدردانی شد.

در پایان به عنوان مسئول روابط عمومی معاونت درمان به نمایندگی از سوی معاونت درمان دانشگاه و کمیته اجرایی برگزاری مراسم جشن روز پرستار از همکاری خوب کارشناسان دفتر و همکاران حراست، روابط عمومی، آی تی و امور عمومی حوزه ریاست دانشگاه، مهدی گلپایگانی سردبیر خبر، تیم عکاسی و فیلم برداری (نیرومند رومیانی، اسماعیل استاجی، وحید مزاجردی، سارا احمدی زاده، محمود ملکی)، مدیران محترم پرستاری و همکاران بسیار خوب کادر پرستاری بیمارستان های تابعه، همکاران امور مالی، امور عمومی و واحد نقلیه معاونت درمان و تمامی عزیزایی که در پرپایی این مراسم با شکوه ما را یاری کردند سپاسگزاریم.

خبرنگار: نجمه باهو

متن کامل سخنرانی دکتر کریمی رییس دانشگاه در مراسم جشن گرامیداشت روز پرستار