گرامیداشت 8 تا 14 آبان، هفته ملی پدافند غیرعامل

پدافند غیر عامل؛ مقاومت و بازدارندگی با رونق تولید/ جلسه هم اندیشی نمایندگان معاونت تحقیقات و فناوری و مدیریت پدافند غیر عامل دانشگاه به مناسبت آغاز هفته پدافند غیر عامل برگزار شد.

به مناسبت گرامیداشت هفته پدافند غیر عامل، 8 آبان 98 جلسه ای با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان معاونت پژوهشی و اداره پدافند غیر عامل دانشگاه با موضوع ارتقاء کمی و کیفی پژوهش های مرتبط با این حوزه در سالن کنفرانس معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
دکتر ذنوبی مسئول پدافند غیرعامل دانشگاه در این جلسه در خصوص دستورالعمل ابلاغی سازمان پدافند غیرعامل کشور به مناسبت بزرگداشت این هفته در سال 98 گفت: ارزیابی پژوهش های حوزه پدافند غیرعامل جهت افزایش بهره وری و اثربخشی آنها از طریق کارگاه های تخصصی، تقویت و تکمیل سامانه مدیریت دانش در حوزه های آموزشی و پژوهشی، تجهیز کتابخانه های دانشگاه، بررسی و کنترل محتوایی برنامه ها، فعالیت ها، ویژه نامه علمی، پژوهشی، مقالات و ... (به ویژه از طریق کمیته اخلاق )، ارائه مشاوره محتوایی در جهت ارتقاء کمی و کیفی محصولات، تجلیل از برترین ها در موضوعات مرتبط پدافند غیر عامل شامل (تدوین، تالیف، ترجمه کتاب، پایان نامه، مقاله، نوآوری و اختراع نخبگان و اساتید برتر و دانشجویان و ... از طریق جشنواره علمی) از مواردی است که در این دستوالعمل آمده است.
از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست می توان به طرح موضوع پدافند غیر عامل در جلسات روسای دانشکده ها با محوریت آزمایشگاه های تحقیقاتی، طراحی فرآیند و دستورالعمل سطح بندی دسترسی به نتایج طرح های تحقیقاتی دانشگاه درحوزه پدافند غیر عامل و اتخاذ تدابیر تشویقی برای محققین و فرهنگ سازی توسط مدیران ارشد معاونت پژوهشی اشاره کرد.

خبرنگار: نجمه باهو

۱۱ آبان ۱۳۹۸ ۱۰:۰۳