برگزاری اولین کارگاه آموزشی تیم پاسخ سریع پرستاری در حوادث و بلایا توسط معاونت درمان دانشگاه

مدیریت امور پرستاری با همکاری مرکز مدیریت خطر حوادث و پدافند غیر عامل دانشگاه، اولین دوره آموزشی تیم پاسخ سریع پرستاری در بلایا را برگزار کرد.

اولین کارگاه آموزشی "تیم پاسخ سریع پرستاری در بلایا " توسط مدیریت امورپرستاری دانشگاه و با همکاری مرکز مدیریت خطر حوادث وپدافند غیر عامل دانشگاه در روزهای دو شنبه هفتم و سه شنبه هشتم مرداد 98 در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد. و در آن دکتر مهرداد احمدی مدیر مرکز و دکتر وحید ذنوبی، رقیه چمانی و زلیخا محمدپور کارشناسان مرکز مدیریت حوادث و پدافند غیر عامل، معصومه صفرنیا کارشناس بحران مدیریت امور پرستارمعاونت درمان و پرستاران منتخب شاغل در تمامی بخش های بیمارستانهای تحت پوشش حضور داشتند.
صفرنیا در این خصوص گفت: مفاهیم بحران - مدیریت بحران و تریاژ پیش بیمارستانی در روز نخست ارائه و در روز دوم کارگاه، در مورد سامانه فرماندهی حادثه (ICS) -(HICS) و چگونگی خبرگرفتن و اطلاع رسانی در سطح دانشگاه صحبت شد.
توضیح این که،در حاشیه این کارگاه آموزشی پخش فیلم و مانور بحران دور میزی نیز اجرا شد.

خبرنگار و عکاس: نجمه باهو

۹ مرداد ۱۳۹۸ ۰۹:۴۵