بازدید رئیس اداره ناباروری وزارت بهداشت از مرکز ناباروری بیمارستان شریعتی

دکتر وردی، رئیس اداره ناباروری وزارت بهداشت از مرکز ناباروری بیمارستان شریعتی دیدن کرد.

دکتر وردی رییس اداره ناباروری رئیس اداره ناباروری وزارت بهداشت روز یک شنبه 6 مرداد 98 به همراه منافی کارشناس این حوزه از مرکز ناباروری بیمارستان شریعتی دیدن کردند.

در جلسه ای که در حاشیه این بازدید برگزار شد دکتر سعیدرضا مهرپور رییس بیمارستان شریعتی، دکتر مسعود رفعتی مدیر مرکز  و دکتر اشرف آل یاسین مدیر گروه زنان دانشگاه همچنین اله خالو نظری و ریحانه اسماعیلی کارشناسان گروه مامایی معاونت درمان حضور داشتند. .
دکتر آل یاسین در این نشست از وضعیت بودجه تخصیصی وزارت بهداشت به بیمارستان شریعتی برای راه اندازی مرکز ناباروری این مرکز سخن گفت و در خصوص چالش های اجرایی ذستورالعمل برنامه حمایتت از زوج های نابارور همچون: نیروی انسانی، آموزش کارکنان و .... توضیحاتی داد.

خبر و عکس: نجمه باهو

۶ مرداد ۱۳۹۸ ۱۹:۲۴