گزارش دومین روز حضور تیم اعزامی پرستاری دانشگاه در مناطق سیل زده استان خوزستان

اعضای تیم پرستاری دانشگاه در دومین روز اعزام به استان خوزستان در بیمارستان صحرایی واقع در محله حمیدیه مستقر شدند.

عظیمی سرپرست تیم اعزامی روز جمعه 23 فروردین 98، طی گزارشی در خصوص اتفاقات و اقدامات تیم در روز دوم اعزام به مناطق سیل زده استان خوزستان گفت: ما در روز دوم اعزام در بیمارستان صحرایی واقع درپادگان جوادالائمه درحمیدیه مستقر شدیم و بچه ها در پست های غیر تخصصی مثل تزریقات و پانسمان اقدام به ارائه خدمات پرستاری به مراجعین شدند.
تعدادی از اعضای تیم روز پنج شنبه 22 فروردین 98 برای بازدید و امداد رسانی به روستاهای اطراف و محله کوت سید نعیم رفتند. متاسفانه وضعیت مردم این منطقه مساعد نبود، بچه ها چند ساعتی را در خانه بهداشت منطقه مستقر و به مردم خدمات پرستاری مورد نیاز را ارائه کردند.
سعی ما بر این است که اتاق عمل این بیمارستان صحرایی را هم راه اندازی کنیم و کمی تجهیزات از دانشگاه علوم پزشکی اهواز هم تحویل گرفتیم ولی کاستی هایی هست که اگر تکمیل شود آمادگی راه اندازی اتاق عمل را داریم و می توانیم برخی از اعمال جراحی محدود را انجام دهیم.
برای بچه ها به صورت گردشی شیفت گذاشتیم.
وی همچنین در خصوص شرایط جوی منطقه افزود: شب 22 فروردین باد و طوفان شدیدی با سرعت 75 کیلومتر در ساعت شروع به وزیدن کرد که موجب بلند شدن یک چادر و آسیب جزئی تعدادی از بخش ها شد. خوشبختانه با رسیدگی بهنگام لک و ساکی مسئولین مرکز به سرعت برطرف شد.
همچنین، صبح 23 فروردین، بارندگی به صورت رگبار شدید باعث ایجاد نگرانی در میان مردم و کارکنان شد، که شکر خدا به خیر گذشت.
خبرنگار: نجمه باهو

۲۴ فروردین ۱۳۹۸ ۰۸:۵۹