برگزاری دومین کارگاه مراقبت آغوشی مادرانه توسط گروه مامایی معاونت درمان با تاکید بر ضرورت آموزش متخصصین اطفال و رزیدنت های زنان و اطفال در تاریخ 7/7 / 92

دومین کارگاه مراقبت آغوشی مادرانه توسط گروه مامایی معاونت درمان با تاکید بر ضرورت آموزش متخصصین اطفال و رزیدنت های زنان و اطفال در تاریخ 7/7 / 92 با همکاری مرکز تحقیقات مادر , جنین و نوزاد بیمارستان ولیعصر (عج) تشکیل گردید.

دکتر بردبار عضو هیئت علمی گروه نوزادان دانشگاه و از مدرسین کارگاه معتقدند مراقبت آغوشی یک روش مراقبتی طبیعی ؛ آسان و عاطفی است که در طی آن نوزاد در تماس پوست با پوست بر روی سینه والدین بخصوص مادر قرار می گیرد . این روش به ویژه در بهبودی و مراقبت از نوزادان نارس و کم وزن (کمتر از 2500) بسیار مفید است و به عنوان یک روش درمانی تکمیلی بطور موثر کاربرد دارد.

وفایی نژادکارشناس گروه مامایی معاونت درمان آمادگی و برنامه ریزی جهت برگزاری سه دوره کارگاه kmc در ادامه فعالیتهای سال جاری را اعلام نمودند.

گروه مامایی معاونت درمان
۹ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲