برگزاری جلسه کمیته بیمارستانی بررسی عوامل موثر در مرگ مادران باردار در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

با حضور دکتر علی بخشی رئیس بیمارستان ولیعصر (عج)، جلسه کمیته بیمارستانی بررسی علل مورتالیتی و موربیدیتی مادران باردار برگزار شد.

این جلسه روز شنبه 25 اسفند 97 با حضور دکتر علی بخشی رئیس بیمارستان ولیعصر (عج)، دکتر سروش راد هیئت علمی گروه تخصصی هماتولوژی، دکتر سلیمی نیا عضو هیئت علمی گروه تخصصی بیهوشی، دکتر احمدی دبیر ستاد حوادث، اورژانس و پیشگیری از بحران دانشگاه، نظری کارشناس مسئول امور مامایی، اکبری کارشناس سلامت مادران و جمعی از اساتید و پزشکان مسئول پرونده در سالن شورای بیمارستان ولیعصر (عج) برگزار شد.
ابتدا گزارشی از روند بستری و درمان مادران باردار پرخطر توسط رزیدنت ارشد زنان ارائه شد.
دکتر سروش راد بر اهمیت نقل و انتقال صحیح مادران باردار پرخطر مبتلا به بیماری های پیشرفته خونی تاکید کرد و با اشاره به آمار بالای مرگ و میر افراد مبتلا به بیماری AML M3 ، در خصوص کیفیت خدمات ارائه شده به بیمار در این مرکز توضیحاتی داد.
در پایان نظری کارشناس مسئول امور مامایی معاونت درمان ضمن جمع بندی مطالب طرح شده گفت: باید اشکالات سیستماتیک چون روند اعزام و اخذ پذیرش مادران پرخطر از شهرستان ها به تهران، اطلاع گروه زنان از جزئیات وضعیت بیمار در بیمارستان مبداء، مستند سازی درست پرونده های مادران اعزامی مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد تا از موارد مورتالیتی و موربیدیتی قابل اجتناب مادران پیشگیری کنیم.

توضیح آن که اساتید و اعضای هیئت علمی حاضر در این جلسه نظرات و پیشنهادهای خود را در مورد بررسی روند درمان مادر باردار، ارائه و علل منجر به مورتالیتی و موربیدیتی وی را بررسی کردند.

خبرنگار: نجمه باهو

۲۷ اسفند ۱۳۹۷ ۱۲:۵۰