برگزاری جلسه کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی در معاونت درمان

جلسه کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی با موضوع ارائه پیشنهادات در خصوص تدوین دستورالعمل برنامه ترویج زایمان طبیعی سال آتی در معاونت درمان برگزار شد.

این جلسه روز چهارشنبه 15 اسفند97 با حضوردکتر شباب مدیر درمان، دکتر آل یاسین مدیر گروه زنان دانشگاه، دکتر تهرانیان رئیس گروه مادر، نوزاد و مامایی، دکتر زینالو مدیر گروه کودکان و دکتر شریعت محرری مدیر گروه بیهوشی دانشگاه، دکتر میرمولایی مدیرگروه مامایی دانشگاه و روسای بخشهای زایمان بیمارستانهای آرش، ولیعصر، شریعتی، یاس، بهارلو ، ضیائیان، خالو نظری مسئول امور مامایی و اسماعیلی کارشناس برنامه ترویج زایمان طبیعی در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.
دکتر شباب با اشاره به چالش تاثیر شاخص سزارین نخست زا در کسر درجه اعتباربخشی بیمارستانها گفت: ضرورت بازنگری مجدد شاخص های مورد نظر اعتباربخشی مراکز، تلاش جهت افزایش درصد زایمان طبیعی و در نظر گرفتن ابزارهای تشویقی در دستورالعمل از مسائل مهمی است که به باید مورد توجه قرار گیرد.
دکتر تهرانیان با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای اجرایی شدن مصوبات جلسه قبلی، بر اهمیت انجام زایمان طبیعی ایمن در  مراکز تاکید کرد.
دکتر قطبی زاده ترس از درد زایمان را مهمترین عامل تمایل بیماران به سزارین عنوان و بر فرهنگ سازی مادران باردار در مراکز درمانگاهی، لزوم همکاری تیمی همه ارائه دهندگان خدمت و برطرف شدن کمبود نیروی انسانی و مشکلات گروه بیهوشی در تقویت انجام زایمان بی درد در مراکز تاکید کرد.
دکتر آل یاسین فرهنگ سازی در خصوص زایمان طبیعی و زایمان بی درد از طریق صدا و سیما را به عنوان یک اصل مهم خواند.

خبرنگار و عکاس: نجمه باهو

۱۵ اسفند ۱۳۹۷ ۱۳:۰۸