برگزاری جلسه آموزشی تدوین برنامه عملیاتی بهبود کیفیت و ایمنی بیمار در سال 1398

جلسه آموزشی چگونگی تدوین برنامه عملیاتی واحدهای بهبود کیفیت و ایمنی بیمار بیمارستانهای تابعه در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

جلسه آموزشی تدوین برنامه عملیاتی بهبود کیفیت و ایمنی بیمار در سال 1398 با حضور مسئولین بهبود کیفیت، ایمنی بیمار و کارشناسان ایمنی بیمار بیمارستانهای تابعه در روز دوشنبه 13 اسفندماه در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.
عباس آبادی مسئول واحد ارتقا کیفیت معاونت درمان در این خصوص گفت: با توجه به نقش و اهمیت برنامه ریزی صحیح هدف از برگزاری جلسه، آموزش نحوه تدوین علمی برنامه های عملیاتی، پایش و ارزشیابی برنامه های ایمنی بیمار و بهبود کیفیت در بیمارستانها بود. همچنین در این نشست بررسی حوادث گزارش شده Never Event  دانشگاه و گزارش شاخصهای ایمنی بیمار ارائه شد. در پایان عناوین برنامه های عملیاتی ایمنی بیمار دانشگاه در سال 1398 نیز اعلام گردید.
وی در ادامه، از بیمارستانهای دولتی (مجتمع امام خمینی، فارابی، یاس، شریعتی، رزوبه، رازی، بهرامی، مرکز طبی کودکان، ضیائیان) و بیمارستانهای خصوصی (مفرح ، مدائن، امیرالمومنین، صدیقه زهرا، نجمیه ) که در برنامه های ایمنی بیمار معاونت درمان در سال 97 مشارکت فعال داشتند، تشکر و قدردانی کرد و افزود: لوح تقدیر ایمنی برای این بیمارستانها ارسال خواهد شد.

فایل آموزشی تدوین برنامه عملیاتی بهبود کیفیت و ایمنی بیمار در سال 1398
خبرنگار و عکاس: نجمه باهو