برگزاری جلسه سوپروایزران آموزشی بیمارستان های دولتی تحت پوشش در معاونت درمان دانشگاه

نشست مشترک مدیریت امور پرستاری دانشگاه با سوپروایزران آموزشی بیمارستان های دانشگاهی در معاونت درمان برگزار شد.

این جلسه روز چهارشنبه 8 اسفند  97  در سالن اجتماعات معاونت با حضور میربازغ کارشناس آموزش و توانمندسازی پرستاری دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه میربازغ کارشناس آموزش مدیریت پرستاری دانشگاه در مورد برنامه تدوین دوره های تخصصی پرستاری و اهداف آن توضیحاتی داد. و قرار شد بیمارستان ها بر اساس خدمات تخصصی که ارائه می دهند با هم در تدوین این برنامه مشارکت داشته باشند تا این جزوه ها به صورت الکترونیک در سایت آکادمی قرار گیرد. همچنین در مورد تدوین  پکیج های دوره های غیرحضوری در آکادمی بحث و تبادل نظر شد.

خبرنگار: نجمه باهو

۱۴ اسفند ۱۳۹۷ ۰۸:۴۸