برگزاری دومین جلسه توانمند سازی سخنرانان کارگاه تعهد حرفه ای گروه پرستاری در معاونت درمان

مدیریت امور پرستاری دانشگاه، دومین دوره آموزشی- مهارتی سخنرانان کارگاه تعهد حرفه ای را برگزار کرد.

این کارگاه روز شنبه 15 دی ماه 97 با حضور اساتید تعهدحرفه ای دانشگاه،دکتر صمدی و دکتر شاهواری و سوپروایزران و پرستاران بیمارستان های تابعه و کارشناس تعهدحرفه ای معاونت درمان در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.
پولادی کارشناس معاونت درمان در این خصوص گفت: در این جلسه مباحث کلیات و نوع دوستی توسط سوپروایزران برخی بیمارستان ها ارائه شد و در پایان بازخوردهای لازم توسط شرکت کنندگان و اساتید تعهدحرفه ای به سخنرانان ارائه شد.

۱۵ دی ۱۳۹۷ ۱۴:۴۰

کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه تهران می‌باشد.