برگزاری جلسه ارزشیابی خدمات ویژه در حوزه بهداشت، درمان، اخلاق پزشکی و تعهد حرفه ای در بیستمین دوره جشنواره ابن سینا

با حضور معاونین درمان و غذا و داروی دانشگاه، جلسه ارزشیابی و انتخاب خدمات ویژه جهت معرفی در بیستمین دوره جشنواره ابن سینا برگزار شد.

این جلسه روز چهارشنبه 12 دی ماه 1396 در معاونت درمان دانشگاه تشکیل شد و در آن دکتر رضایی معاون درمان، دکتر حاجی محمودی معاون غذا و دارو، دکتر رکن رئیس دانشکده دندانپزشکی، دکتر صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، دکتر سعید پور مشاور معاون درمان، دکتر ورعی، مدیر امور پرستاری دانشگاه، دکتر رهنما مدیر اجرایی معاونت بهداشت و صفرنیا کارشناس پرستاری معاونت درمان حضور داشتند.
دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه در این خصوص گفت: از میان شرکت کنندگان در این دوره جشنواره ابن سینا، 7 نفر کاندیدای بخش خدمات ویژه بهداشت، درمان و مدیریت و 8 نفر کاندیدای اخلاق پزشکی و تعهد حرفه ای هستند. در انتخاب برگزیدگان این دوره، تلاش می شود با معیارهای داوری جشنواره، خدماتی که در حوزه سلامت دانشگاه تاثیرگذاری بسزایی در نگاه ملی یا در سطح دانشگاه برجای گذاشته اند، فرد شایسته انتخاب شود. همچنین در انتخاب کاندیدای الگو در زمینه اخلاق پزشکی و تعهد حرفه ای، تلاش می کنیم با معیارهای عینی و تحقق یافته تصمیم گیری کنیم.
صفرنیا کارشناس پرستاری معاونت درمان با اشاره به آیین نامه جشنواره ابن سینا گفت: این آیین نامه در سامانه جشنواره به نشانی Avicenna.tums.ac.ir بارگذاری شده است. وی در ادامه در خصوص تاریخچه این جشنواره، کمیته ها و دبیرخانه ها و همچنین معیارهای ارزشیابی در بخش خدمات ویژه در حوزه بهداشت، درمان، مدیریت، اخلاق و تعهد حرفه ای توضیحاتی داد.
دکتر سعیدپور مشاور معاون درمان نیز در این جلسه با اشاره به افراد صاحب نامی که در سطح دانشگاه در حوزه مدیریتی فعالیت می کنند، گفت: بسیاری از این افراد طرح هایی را در سطح دانشگاه مدیریت کرده اند که در نهایت در سطح ملی تسری یافته است، که قابل تقدیر است.

خبرنگار و عکاس: باهو

۱۵ دی ۱۳۹۷ ۱۳:۲۵

کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه تهران می‌باشد.