برگزاری جلسه کارگروه امداد و درمان پدافند غیرعامل دانشگاه در معاونت درمان

با حضور مدیران درمان، نظارت و اعتباربخشی و امور پرستاری معاونت درمان و کارشناسان مربوطه، جلسه کارگروه امداد و درمان پدافند غیرعامل دانشگاه برگزار شد.

این جلسه سه شنبه 29 آبان 97 درسالن اجتماعات معاونت درمان با حضور مدیران حوزه های درمان؛ نظارت و اعتباربخشی، پرستاری، مسئول  IT ، پزشکان و سوپروایزران  MCMC  برگزار شد.

ابتدا دکتر ذنوبی رئیس مرکز مدیریت خطر حوادث و پدافند غیر عامل دانشگاه، بعنوان رئیس این کارگروه پس از معرفی خانم محمد پور بعنوان دبیر کارگروه و خانم  چمانی بعنوان جانشین دبیر کمیته، در خصوص پدافند غیرعامل ،کمیته و کارگروه های مرتبط و چکیده ای از شرح وظایف اعضا کارگروه و همینطور شرح وظایف پزشک و سوپروایزر MCMC توضیحاتی داد.

در ادامه این جلسه، فیلم مانور مرکز مدیریت خطر حوادث و پدافند غیرعامل با موضوع مواجهه با حوادث CBRNE که در بیمارستان فارابی برگزار شده بود به نمایش گذاشته شد که بسیار مورد توجه حاضران قرار گرفت.

توضیح آن که: در این جلسه مدیران واحد ها و اعضا به بررسی دیدگاه ها و اقدامات انجام شده، برنامه های آتی و همچنین چالش های موجود در حوزه خود با توجه به مبحث پدافند غیرعامل  پرداختند.

خبرنگار: باهو

۳۰ آبان ۱۳۹۷ ۱۳:۱۷

کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه تهران می‌باشد.